Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Bernadett névről?

Mit gondoltok a Bernadett névről?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a név és csupán érdekel mások véleménye is erről a névről, van e esetleg valami hátul ütője amitől könnyen gúnyforrás lehet de ha nincs annál jobb :). Becenevei is tetszenek főleg a Detti. Volt régen osztálytársam Bernadett, Dettinek hívta mindenki, sosem piszkálták a neve miatt, szóval már ez olyan megnyugtató. Bár ez régebben volt, azóta nem tudom mi a helyzet. Ritka vagy gyakori manapság? Bár ez se fontos szempont.

2023. febr. 1. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem tetszik, csak a becézése (Berni).
2023. febr. 1. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
A ti véleményetek a fontos, a lényeg, hogy nektek megfelelő legyen! Gyakorinak nem gondolnám egyáltalán. Viszont mivel véleményt kértél, nekem egyáltalán nem tetszik, számomra túl kemény hangzású.
2023. febr. 1. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Átlagos, normális név. Szerintem manapság a gyermekek közt ritka. Inkább a 80-as, 90-es években adták ezt a nevet, akkoriban népszerű volt.
2023. febr. 1. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Egyetlen egy Bernadettel találkoztam egész eddigi életemben. Ő 28. Én 40 leszek.

Nem tetszik.

Mesélte, hogy ő is utálja, "Börninek" csúfolták. Nekem is az ugrott be elsőnek (Weekend at Bernie's).

2023. febr. 1. 19:09
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem listán volt, de nem nyert
2023. febr. 1. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem öreges. Tuti nem adnám :/
2023. febr. 1. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk esélyes volt, bár nem most, hanem 23 éve. Végül azért nem ezt kapta, mert túl közel lett volna a névnap (02.13.) a szülinaphoz.
2023. febr. 1. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem tetszik, túl erőteljes hangzású. A becézése sem.
2023. febr. 1. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, h nincs jó tapasztalatom egy nővel sem, akinek ez a keresztneve... Ditti, Detti, Berni, Berna becézéseket hallottam már.

Ettől függetlenül ha neked/nektek tetszik kérdező, akkor hajrá.

2023. febr. 4. 14:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon klassz; egyszerű, de mégis elegáns.

Én szívesen viselném ezt a nevet.

Nadinak,Betta-nak,Detta-nak becézném.

2023. febr. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!