Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol csinálnak Debrecenben...

Hol csinálnak Debrecenben 4D-s UH, és mennyibe kerül és mit tartalmaz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a Szent Anna utcán voltunk a belvárosi ultrahang rendelőben.Nagyon rugalmasak, hétvégén is lehet menni, mi este nyolckor voltunk,a férjem sokáig dolgozik.Kaptunk egy dvd-t az egész felvételről, egy cd-t az állóképekről és két darab fényképet.Nagyon kedves a szonográfus, mindent magyaráz.Ultrahang előtt egyél valami édeset,mondjuk csokit,állítólag attól felébred a baba.Az enyém sajnos elaludt közben,és hiába tornáztam, nem ébredt fel.Amúgy amikor megszületett,ugyanolyan volt,mint a fényképen.

2010. okt. 4. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
ja bocs, nem írtam, hogy 10.000 volt
2010. okt. 4. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:

megint az első vagyok, bocs,hogy ennyire szétszórt vagyok.A telefonszámuk 06-30-3491041, a weboldaluk www.4dultrahang.info.hu

e-mail:nagyepszerkft@freemail.hu

2010. okt. 4. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok helyen.Általában 10-12 ezer ft,tartalmaz egy kb 30-50 perces video felvételt a babáról,2 szines nyomtatott képet,illetve lemezre kiirva vagy 30 képet.Én a kenézy kórházzal szemben lévő Rajnai nőgyógyászati rendelőben voltam,mi nem kértünk dvd filmet,igy kaptunk 2 és egyszer 4 szines képet,illetve egy lemezre kiirva vagy 30 képet,ezt 5000ft-ért.Nagyon kedvesek,csak jót tudok mondani róluk.De üsd be a keresőbe hogy 4d debrecen,igy kiadja az összes lehetőséget.
2010. okt. 4. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi is a Szent Annában voltunk

[link]

Nagyon meg voltunk elégedve. Az ára is jó, és rendkívül aranyos hölgy készíti. Na meg a fotók, amiket kaptunk, rettenetesen jók. Mikor feltettem egy közösségi oldalra, vki azt hitte, hogy megszületett a Pici, mert olyan élethű volt:-)

2010. okt. 4. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi is ott voltunk:)

Nagyon szuper, csak ajánlani tudom én is!!

2x is voltunk, és a következő babával is csak ide fogunk menni!

2010. okt. 4. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!