Hol csinálnak Debrecenben 4D-s UH, és mennyibe kerül és mit tartalmaz?
Szia!
Mi a Szent Anna utcán voltunk a belvárosi ultrahang rendelőben.Nagyon rugalmasak, hétvégén is lehet menni, mi este nyolckor voltunk,a férjem sokáig dolgozik.Kaptunk egy dvd-t az egész felvételről, egy cd-t az állóképekről és két darab fényképet.Nagyon kedves a szonográfus, mindent magyaráz.Ultrahang előtt egyél valami édeset,mondjuk csokit,állítólag attól felébred a baba.Az enyém sajnos elaludt közben,és hiába tornáztam, nem ébredt fel.Amúgy amikor megszületett,ugyanolyan volt,mint a fényképen.
megint az első vagyok, bocs,hogy ennyire szétszórt vagyok.A telefonszámuk 06-30-3491041, a weboldaluk www.4dultrahang.info.hu
e-mail:nagyepszerkft@freemail.hu
Mi is a Szent Annában voltunk
Nagyon meg voltunk elégedve. Az ára is jó, és rendkívül aranyos hölgy készíti. Na meg a fotók, amiket kaptunk, rettenetesen jók. Mikor feltettem egy közösségi oldalra, vki azt hitte, hogy megszületett a Pici, mert olyan élethű volt:-)
Mi is ott voltunk:)
Nagyon szuper, csak ajánlani tudom én is!!
2x is voltunk, és a következő babával is csak ide fogunk menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!