Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kapott babaruhákat illik...

A kapott babaruhákat illik visszaadni, akkor is, ha nem mondták h kölcsönben van?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 00:02
1 2
 11/16 poci-maci ***** válasza:
31%

Hát én vissza adnám max azt mondják tartsd meg!

De én pont ebbe estem bele hogy kölcsön adtam a kisfiam ruháit anya munkatárásnak mert neki is lett 1 unoka és most nekem kell vissza kunyizni a ruhákat sőt ő még tovább adta 1 illetőnek. 3 hónap múlva szülök és azt sem tudom hogy milyen állapotban vannak mivel amit eddig vissza kaptam annak a 70%-a a kukában kötött ki mert szakadt volt foltos szétnyúlt és had ne soroljam még és én most megfogadtam hogy soha többet nem adok oda senkinek semmit! :(

2010. okt. 4. 07:30
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Én úgy adtam oda unokahúgomnak, hogy eleve szóltam: kölcsönbe tudom csak adni. Két olyan body van, amit nem fog visszaadni, mert nem tudta kiszedni belőle a kakifoltot, de szólt is erről. Úgy érzem, így korrekt.
2010. okt. 4. 07:33
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Nekem egyik ismerősöm mondta, hogy kifizeti a ruhát, amit adtam neki, de mivel mondtam, hogy szeretnénk még babát, csak kölcsönbe tudom adni. Szóval szerintem jobb előre tisztázni.

Viszont a kérdésedre válaszolva, szerintem illik visszaadni.

2010. okt. 4. 07:40
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

én visszaadtam, kimosva, vasalva, amiket kaptunk, mi így is beszéltük meg, újszülöttre való ruhákról van szó, és ők is szeretnének még babát, semmi bajuk, attól a néhány viseléstől. csak a hálózsákokat nem tudtam visszaszolgáltatni, azokat rongyosra használtuk. (pedig 5 volt összesen, 2-t kaptunk) :) de a bnőm kisifa azokat nem szerette. ha lesz a második babájuk, akkor kapnak ajándékba tőlünk :).

szerintem ez megállapodás kérdése, hogy kölcsönbe vagy örökbe kapjátok.

2010. okt. 4. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, az a legjobb ha előre megbeszéljük. Aki nekem nem mondta, azt megkérdeztem, hogy végleg megkaptuk vagy adjuk majd vissza. Aki nem mondott semmit, annak mosva-vasalva visszaadtam.

Amikor én adtam az unokatesómnak, direkt mondtam, hogy nekiadom, de mégis visszaadta, amikor kinőtte a kisfia.

2010. okt. 4. 10:58
 16/16 anonim ***** válasza:
én kaptam a sógornőmtől sokat, neki már 7 éves a kislánya, és ő mondta, hogy már nem akar több gyereket, és csak örül, ha megszabadulhat a kisruháktól. úh nem adtam vissza, sőt, egy csomót én is továbbadtam 2 barátnőmnek, de nekik azt mondtam, tartsák meg, mert ha jön a kistesó nálunk, akkor majd kérem őket vissza. :)
2010. okt. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!