3100grammos, 51 centis babának mekkora ruha kell?
Figyelt kérdés
Körülbelül ekkora babára számítunk. Vegyünk neki 50es ruhát is pár darabot vagy lehet 56al kezdeni, nem fog nagyon lógni rajta?2023. jan. 27. 17:26
11/19 anonim válasza:
50-es kellett.. persze ráadtam az 56-osat is..de olyan lelencgyerekes volt ez a visszahajtás, meg bőségre is lógott.
12/19 anonim válasza:
Koraszülött babám 2380 g és 49 cm volt, na őrá passzolt az 50-es, gyönyörűen. Csak hogy legyen összehasonlítási alapod. Átlagos méregű érett újszülöttre inkább 56 szokott kelleni.
13/19 anonim válasza:
50-est ne vegyél, azt kb 2-3 hétig fogod tudni ráadni. 56-os legyen a kezdőcsomag, de abból sem kell túl sok, mert rettentő gyorsan nőnek az első időszakban, mire felocsúdsz már 62-es fog kelleni. A nagyfiam is 51 centivel született, a legkisebbem 52 centivel, 56-os ruhák teljesen jók voltak rájuk, de tenyleg hamar kinőtték azokat is. Középső gyermekem pedig 57 centivel született, szóval az 56-os csomagot azonnal rakhattam is el.😆
14/19 anonim válasza:
3100 grammal és 55 centivel született a kisfiam,50 és kicsi volt rá.
56os mérettel kezdtük,de kb 2 hétig volt jó rá.
15/19 anonim válasza:
3300 gr 52cm-rel 50es kellett.
56ost vettünk többet,el kellett menni 50eseket venni.
16/19 anonim válasza:
13! Nem gyűrődött alájuk? A lányomra óriási volt az 56os.
15ös válaszoló voltam.
17/19 anonim válasza:
16
Nálam is így volt.
Sokáig jó is volt, pedig sokat híztak az elején.
De 4 cm-t csak a 6 hetes korra nőttek, 1,3 kg hízàs mellett.
Ekkor màr az 56-os kellett természetesen.
De a pólós bodyk jók voltak tovább.
Nálunk a talpasnadrágok voltak zsákutca.
Hosszú lábakkal születtek, így ami hosszra jó volt, leesett ( de ez most is így van 104 cm a lányom 110-116-os naci kell a hossza miatt.. de leesik, gumi kell bele vagy szűkíthető, a kötő nem elég)
18/19 anonim válasza:
Kisfiam 50cm-vel és 3300grammal született. Az 50-es ruhák jók voltak rá pár hétig, vegyél egy jó pár darabot, mert sokat fogjátok cserélni.
19/19 anonim válasza:
13-as vagyok! Most komolyan, miért kellett az én válaszomat 0%-ra pontozni?? Ennyi az idióta ember itt? Egy 3 gyerekes anyuka vagyok, leírtam a tapasztalatomat... Se kérdezni, se válaszolni nem érdemes itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!