Mikortól kell cipő a babára?
Nekem ne mondja senki, hogy egy 8 hónapos gyerek sétálgat. Maximum ha erőlteted, az pedig nem tesz jót neki. Ilyenkor maximum még csak a felállással kell próbálkoznia. Amúgy meg persze, hogy sétál, ha fogod a kezét, ez reflex.
Cipő majd csak akkor kell neki, ha tényleg kezd sétálni. De bent a szobában jobb, ha cipő nélkül próbálkozik.
Utolsónak! Miből gondolod,hogy nem sétálhat egy ennyi idős baba magától?? Nekem mindkét fiam 7 hónapos volt,mikor maguktól felálltak bútor mellett és szépen lassan elkezdtek bútor mellett lépegetni. 9 hónapos múlt mind a kettő,amikor egyszer csak elengedték a kapaszkodót és elindultak maguktól. Segitség nélkül. Soha nem erőltettünk semmit. Mindent maguktól csináltak.
Kérdezőnek: Mi 8 hónaposan már adtunk a gyerkőcökre cipőt.
Szia!
Amikortól feláll a baba, jó ha tartja valami a bokáját, erre jó a magas szárú kocsicipő.
Itt is találsz tippeket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
16 hós kislány anyukája
szerintem se kell be cipőcske
esetleg ha kimentek akkor, én az én picimnek CICBAN cipőt adtam mindig, mert asszem az segít, hogy ne legyen a babó lúdtalpas :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
A kisfiam 7 hósan állt fel a kiságyban egyedül.Ha nem fogom a kezét, akkor is lépeget a bútorokba kapaszkodva.
Állítólag én 9 hósan már egyedül mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!