Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell cipő a babára?

Mikortól kell cipő a babára?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam.Már ha fogom a kezét akkor sétál,bárhol feláll már egyedül is.Kell valamilyen speciális cipő a lábára,vagy egyenlőle elég egy kis tutyi is?
2008. dec. 27. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Otthon nem kell ra kiscipo. Adj ra meleg, tapadokorongos zoknit, az eleg. Barmilyen kiscipo mar befolyasolja, hogyan dolgoznak a talpizmok.
2008. dec. 27. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Nekem ne mondja senki, hogy egy 8 hónapos gyerek sétálgat. Maximum ha erőlteted, az pedig nem tesz jót neki. Ilyenkor maximum még csak a felállással kell próbálkoznia. Amúgy meg persze, hogy sétál, ha fogod a kezét, ez reflex.

Cipő majd csak akkor kell neki, ha tényleg kezd sétálni. De bent a szobában jobb, ha cipő nélkül próbálkozik.

2008. dec. 27. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Utolsónak! Miből gondolod,hogy nem sétálhat egy ennyi idős baba magától?? Nekem mindkét fiam 7 hónapos volt,mikor maguktól felálltak bútor mellett és szépen lassan elkezdtek bútor mellett lépegetni. 9 hónapos múlt mind a kettő,amikor egyszer csak elengedték a kapaszkodót és elindultak maguktól. Segitség nélkül. Soha nem erőltettünk semmit. Mindent maguktól csináltak.

Kérdezőnek: Mi 8 hónaposan már adtunk a gyerkőcökre cipőt.

2008. dec. 27. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

Szia!

Amikortól feláll a baba, jó ha tartja valami a bokáját, erre jó a magas szárú kocsicipő.

Itt is találsz tippeket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

16 hós kislány anyukája

2008. dec. 27. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

szerintem se kell be cipőcske

esetleg ha kimentek akkor, én az én picimnek CICBAN cipőt adtam mindig, mert asszem az segít, hogy ne legyen a babó lúdtalpas :)

2008. dec. 27. 12:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

A kisfiam 7 hósan állt fel a kiságyban egyedül.Ha nem fogom a kezét, akkor is lépeget a bútorokba kapaszkodva.

Állítólag én 9 hósan már egyedül mentem.

2008. dec. 27. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze, te is, meg a gyereked is zsenik vagytok. Tipikus "nézzük, kinek a gyereke az ügyesebb, okosabb" verseny. :p
2008. dec. 27. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hiszed el hogy már áll ill. lépeget a babája a kérdezőnek? Miért hazudna és miért tenné fel a kérdését ha nem lenne fontos számára. Minden baba más. Az én lányom öt hónaposan kezdett fogzani, a barátnőm lánya 1,5 évesen. És akkor mi van? Igaz ez mindenre ami a babákkal kapcsolatos. Egyik hamarabb csinál dolgokat másik később. De ettől még senki sem jobb vagy rosszabb. És hát a kérdésre nem válaszoltál csak fikázol itt. Én a kérdésre azt a választ tudom adni amit az orthopédusunk mondott. A lakásban jobb ha cipőben van, mert ott egyenletes a padló. De ha kertes házban lakik a család és nyár van akkor a füves részen viszont minden képp mezítláb érdemes mennie.
2008. dec. 27. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!