Miert ebred fel 10 percenkent?
Van egy 2,5 honapis kisfiam, az ejszakai alvasa nagyon jo, de nappal… 10 percenkent felebred. Egyszeruen tarthatatlan a helyzet, a nagyonb gyerekkel semmit nem tudok foglalkozni szinte. Hiaba kotom magamra ott is felebred 10 perc utan
Arrol nem beszelve h mindjart 6 kg en meg eleg vekony vezna no vagyok egyszeruen leszakad mar a kezem meg abhatam, vallam az allando hurcolastol altatastol…
De gyoker vagy te kioktato hangnemu kommentelo…
Olvasd mar el amit irtam… ALMOS! Asitozik, sirdogal, nyugos, felveszem, ringatom es kb 2 perc alatt elalszik. Tehat almos. Milyen baromsag ez h elalszik magatol mutass mar nekem 10bol hany baba alszik el magatol legalabbis akit nem alvastreningeznek!
Ne legyel mar ilyen ki ha nem barom!
Es igen kepzeld azt gondoltam h legalabb ha alszik lesz idom a masikkal foglalkoznak, de a 10 perces alvasok kicsit ujak nekem, a nagyobbam ennyi idosen orakat aludt napkozben
Én kipróbálnék másfajta hordozót, pl. baby-tai vagy amit lehet egy két hónaposnak. Lehet, hogy nem kényelmes, amiben hordozod, az én lányom pl. gyűlölte a rugalmas kendőt, a meitait, de a karikás nagyon bevált, azt szerette (igaz akkor már ő 5 hónapos volt). Sajnos nálunk is ugyanez volt a helyzet, egyedül nem tudott elaludni, és amint elaludt, kelt is fel, kivéve, ha rajtam aludt, akkor egyhuzamban 2-3 órákat durmolt, ez nagyon sokáig így volt, borzasztó szenvedés. Nyilván, ha van egy nagyobb gyereked, már nem megoldható, hogy rajtad aludjon. Esetleg az Adamo hintát próbáljatok ki, ha tudtok bérelni valahonnan, többek dicsérték.
A 8-as meg baromságot ír, egy 2,5 hónapos csecsemő napi alvásigénye 16 óra körül van, ő se látott még közelről gyereket.
Mb 3 havonta következik be ugrás a fejlődésben. Olyankor rosszabb alvók.
Most pl a kezeit fogja nézegetni, vagy már teszi is, stb.
Emlékezz, amikor az első ennyi idős volt.
Az enyémnél sokat segített, a felhúzhatós, zenélős, lógó figurákat körbeforgató játék az ágy főlött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!