5 hetes a kisfiam és már 2,5 napja nem volt kaki. Tudok valahogy segíteni neki?

Szia!
Van egy kiméletes, de viszont jó hashajtó, amit vény nélkül is kaphatsz. Laevolac a neve, az adagolás rajta van, ezt adhatod neki, ha kell minden étkezésnél, ha van kaki akkor már vegyél utána Espumisan cseppeket és adj neki minden étkezésnél vagy előtte, ettől nyugodt lesz a kis pocija, mindkettő vény nélkül is kapható!
Üdv. Edina

A mi gyerekorvosunk szerint anyatejes babánál akár 4-5 napig is normális ha nem kakil. Ha puki van akkor nem biztos, hogy szorulásos, lehet csak jól hasznosít mindent.
Az én kisfiam 6 hetes és neki se volt 4 napja széklete. Ma vettem neki a gyógyszertárban glicerines kúpot, ami állítólag ingert csinál a lázmérőhöz hasonlóan. Hashajtózni nem akarom.
Sajnos nekünk a kamilla nem jött be, de most vettem mecsek baby teát amiben van édeskömény is. Majd meglátjuk.
Kitartás és boldog babázást.

Szia! Nekünk a kanál sárga vagy őszi barack lekvár vált be. És sikeresen. Bár először megtekerte a kis pociját. Javaslom ha anyatejes az étkezéseden is változtass.
6 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!