Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes a kisfiam és már 2,5...

5 hetes a kisfiam és már 2,5 napja nem volt kaki. Tudok valahogy segíteni neki?

Figyelt kérdés
Pukizni rengeteget pukizik, de látszik, hogy szenved szegény, csak nyom, de nincs semmi... nagyon sajnálom!! Van esetleg vmi, amivel rásegíthetek a kaira?? Anyatejet eszik meg max napi 1x tápszert (Nestlé1)
2008. dec. 27. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
próbáld megtornáztatni egy kicsit, max lázmérő, de a legvégső esetben használd.
2008. dec. 27. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Adj neki kamilla teát,egy etetés helyett megihat 100 ml-is,főleg a hajnali első etetésnél jó ez.Nekem bevált,azótta nincs gond,és nem kell lázmérőznöm.Arra nagyon könnyen rászokik,és nem lesz hajlandó,csa azzal kakilni.
2008. dec. 27. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Van egy kiméletes, de viszont jó hashajtó, amit vény nélkül is kaphatsz. Laevolac a neve, az adagolás rajta van, ezt adhatod neki, ha kell minden étkezésnél, ha van kaki akkor már vegyél utána Espumisan cseppeket és adj neki minden étkezésnél vagy előtte, ettől nyugodt lesz a kis pocija, mindkettő vény nélkül is kapható!

Üdv. Edina

2008. dec. 27. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

A mi gyerekorvosunk szerint anyatejes babánál akár 4-5 napig is normális ha nem kakil. Ha puki van akkor nem biztos, hogy szorulásos, lehet csak jól hasznosít mindent.

Az én kisfiam 6 hetes és neki se volt 4 napja széklete. Ma vettem neki a gyógyszertárban glicerines kúpot, ami állítólag ingert csinál a lázmérőhöz hasonlóan. Hashajtózni nem akarom.

Sajnos nekünk a kamilla nem jött be, de most vettem mecsek baby teát amiben van édeskömény is. Majd meglátjuk.

Kitartás és boldog babázást.

2008. dec. 27. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! felhívtam a védőnőt és ő is azt mondta, hogy 4-5 nap még belefér, de tegnap megtört a dolog, nekünk bejött a cukros kamillás tea és estére nyakig kakisak lettünk :) hál istennek!!
2008. dec. 28. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk a kanál sárga vagy őszi barack lekvár vált be. És sikeresen. Bár először megtekerte a kis pociját. Javaslom ha anyatejes az étkezéseden is változtass.

6 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!