Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fotókönyvet csináltatott már...

Fotókönyvet csináltatott már valaki?

Figyelt kérdés
Hol? Mennyiért? Milyen tapasztalatok vannak?
2010. okt. 3. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Én még páromnak régebben a Rossmannál.Forma1 rajongó,szülinapjára elmentünk,az ott készült képeket csináltam meg így.Szerintem nagyon-nagyon jó dolog,teljesen te szerkesztheted meg az egészet otthon a net előtt!!!Szöveget írhatsz a képekhez,sokféleképpen elhelyezheted,hátteret választhatsz,nagyon sokféle a lehetőség.Nekem egy egész nap volt mire összehoztam,de nagy sikere lett,örök emlék!!!Én nagyon ajánlom,mert tényleg nagyon jót lehet összehozni!Pl. szupi ajándék,de magatoknak is nagyon jó!Árat nem tudok,de az oldalukon megtalálod!
2010. okt. 3. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a DM-ben már többször is.

Én szerkesztettem meg itthon, beküldtem neten keresztül, és pár nap múlva átvettem a közeli üzletben.

Csináltattam már nagyot is: keményfedeles soklapost (esküvői albumunk), és kicsit is: olyan CD-belső félét, ebben nincs annyi lap, de klassz nagyon.

Az árakra nem emlékszem, csak kb a keményfedeles 10ezer körül volt, de vagy 300 képpel benne, a kicsi pedig 2-3ezer ft volt, de azokba is sok képet raktam.

Ha megszerkeszted, ott látod azt is, hogy mennyibe kerül. Tök jó az a program, könnyű használni. Feliratot is lehet, meg mindenféle háttereket készíteni, meg díszeket is.

2010. okt. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!