Fotókönyvet csináltatott már valaki?
Figyelt kérdés
Hol? Mennyiért? Milyen tapasztalatok vannak?2010. okt. 3. 18:23
1/2 anonim válasza:
Én még páromnak régebben a Rossmannál.Forma1 rajongó,szülinapjára elmentünk,az ott készült képeket csináltam meg így.Szerintem nagyon-nagyon jó dolog,teljesen te szerkesztheted meg az egészet otthon a net előtt!!!Szöveget írhatsz a képekhez,sokféleképpen elhelyezheted,hátteret választhatsz,nagyon sokféle a lehetőség.Nekem egy egész nap volt mire összehoztam,de nagy sikere lett,örök emlék!!!Én nagyon ajánlom,mert tényleg nagyon jót lehet összehozni!Pl. szupi ajándék,de magatoknak is nagyon jó!Árat nem tudok,de az oldalukon megtalálod!
2/2 anonim válasza:
Én a DM-ben már többször is.
Én szerkesztettem meg itthon, beküldtem neten keresztül, és pár nap múlva átvettem a közeli üzletben.
Csináltattam már nagyot is: keményfedeles soklapost (esküvői albumunk), és kicsit is: olyan CD-belső félét, ebben nincs annyi lap, de klassz nagyon.
Az árakra nem emlékszem, csak kb a keményfedeles 10ezer körül volt, de vagy 300 képpel benne, a kicsi pedig 2-3ezer ft volt, de azokba is sok képet raktam.
Ha megszerkeszted, ott látod azt is, hogy mennyibe kerül. Tök jó az a program, könnyű használni. Feliratot is lehet, meg mindenféle háttereket készíteni, meg díszeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!