Mivel segíthetek még náthás kisfiamon?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos kisfiam lassan 1 hete náthás, ünnepek révén még nem voltunk orvosnál. Megemeltem a feje alatt az ágyat, próbáltunk orrcseppet, most Stermiarozunk meg orrszívás, hidegpárásító van a szobában, de még mindig nem javul nagyon, hallani, hogy van az orrában, de nem jön ki mindig. Éjjelente is feléred rá. Mivel könnyíthetnék még rajta? Más tünete nincs hála az égnek.2008. dec. 27. 09:34
1/5 anonim 

válasza:

Főzzél kamillateát rakj bele egy kiskanál sót és ragd a babád közelébe.Ez nekünk általába megindítja a váladékot az orrábol.Mi a fluimare orrsprét használjuk attol is fellazul a váladék.Jobbulást!!!!!!!!!!! 10 honapos kisfiu anyukája
2/5 anonim 

válasza:

Nekünk már egy hónapja ez van....egem is érdekelne egy tuti tipp!!!! Állítólag az is használ ha pár óránként anyatejet csepegtetünk az orrába...én kipróbáltam,annyi,hogy jól feloldja,de nem múlik... De hátha Neked segít!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos tápszeresek vagyunk, anyatej kilőve. A legrosszabb, hogy éjjelente sokszor felkel, pedig eddig átaludta az éjszakát. Valami egyéb tipp? Elvigyem azért orvoshoz?
2008. dec. 27. 11:09
4/5 anonim 

válasza:

Mi is betegek voltunk. Adtam neki Cebion cseppet, Calsimusc-ot, és Baby Luuf Balzsammal kentem be a hátát és a mellkasát.
gyógyuljatok meg mihamarabb.
5/5 anonim 

válasza:

Szia, makacs orrdugulásra a Sinupret cseppeket adhatod, ezt már ilyen kis korban is lehet adni azt hiszem, naponta 3x 5 cseppet (dobozon az útmutató) Vény nélkül kapható, gyógyszernek nem minősülő készítmény. 2-3 nap alatt kitakarítja az orrot!! Egy baja van: baromi rossz az íze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!