Hány hónaposan mondta ki a babád először, hogy anya?
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 08:49
1/12 anonim válasza:
Kétévesen. A vicc, hogy négy hónappal korábban már mindenkit rendesen megnevezett, beleértve a három kutyát és macskákat is... 🤦 Csak engem nem.
2/12 anonim válasza:
Már nem emlékszem pontosan, de olyan 1,5 év körül lehetett. Eleve 1 éves kora után kezdett csak el szótagokat ismételgetni (baba, mama, stb).
3/12 anonim válasza:
11 hónaposan az apa volt az első szava. Most 15hónapos,kb 1 hete mindha azt mondaná, hogy aja
4/12 anonim válasza:
Kislányom folyékonyan beszél, 2,5 éves. Még életében nem mondta ki, hogy anya, de volt már: anyuci, anyu, anyujka, stb stb.🤣🤣🤣
6/12 anonim válasza:
A nyanya szamit?
Lanyom 11 honapos volt amikor ramnezett es azt mondta nyanya...2 eves koraig nyanya voltam neki 😂
7/12 A kérdező kommentje:
6. Persze, hogy számít. Minden olyan számít ami hasonlít rá vagy téged hív csak azon a “néven”. 😊
2023. jan. 19. 11:18
8/12 anonim válasza:
Nálunk olyan 13 hónapos kora körül lettem nyannya. Aztán olyan 16 hónaposan lettem simán anya. :)
9/12 anonim válasza:
Szintén 13 hónaposan "annnya" de csak ritkán. Néha "mamama".
Apja már előtte "dede" volt (háromnyelvű család vagyunk, apját előtte angolul daddy-nek hívom :)).
10/12 A kérdező kommentje:
9. Ez szuper, mi a harmadik nyelv? És hogyan alakult így? 😊
2023. jan. 19. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!