Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szeret a babám?

Nem szeret a babám?

Figyelt kérdés

Rám alig mosolyog, az apját meg ha meglátja nevet, sikoltozva örül neki, nálam sosincs ilyen.

Az apja semmit nem csinál körülötte, csak a fürdésnél szokott segíteni, illetve mellé fekszik esténként és játszanak stb.

Én meg etetem, pelenkázom, fürdetem, éjjel én kelek fel hozzá stb (nem panaszkodásnak számom!)

Például utál öltözni, én öltöztetem, vagy például mikor zöldséget kap, rendesen látszik rajta, hogy meg van sértődve rajta.

Én hasaltatom, tornáztatom, amit szintén utál.

Napközben én is próbálok mosolyogni, vidámkodni, de nem tudok mindig, illetve éjjel 3-kor sem éppen őszinte a mosolyom...

Létezik, hogy már most hozzám köt negatív dolgokat, ezért pedig nem szeret? Az apjával meg csak viccelődés, játék stb, és őt meg szereti?

Megvallom őszintén, elég sz*rul esik.

7 hónapos lesz.

2023. jan. 16. 17:21
 1/7 anonim válasza:
100%
Két éves kisfiú apukája vagyok.a párom is ezt érezte,már féltékeny volt rám.de ez változni fog.mindent jól csinálsz.
2023. jan. 16. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Téged is szeret, csak te vagy a mindennapok, a biztonság, az apa a különleges ritkaság.
2023. jan. 16. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyém már 3 éves, sosem éreztem azt hogy különösebben szeretne :( Gondolom/remélem csak arról van szó, hogy én alap vagyok neki. Én se örülök külön mindig hogy kapok levegőt, ha érted mire gondolok.
2023. jan. 16. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez,de tudom hogy nem utál. Csakhogy APA ritkán van otthon anya viszont mindig elérhető, tehát apát körül kell ugrálni arra q kis időre amíg otthon van,ennyi az egész.
2023. jan. 16. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Lanyok alt.apasak. nalunk ugyanez volt a lanyomnal. Sosme olelt,sosem bujt, akkor visitott eloszor utanam mikor a volcsiben hagytam ket evesen. Addig nem mutatott felem kulonosebb erzelmet. Nagyon nehezen viseltem. Nem tudtam dajkalni sem . Ovodas korban megfordult, anyasabb lett es msr bujt, azota 9 evesen is,az olembe ul, bujcsizik

A kicsi az fiu, az elejetol matrica, olel,puszil,bujik, sokat olelgethetem, szerintem ez gyerek fuggo, nem a nevelesen mulik.

2023. jan. 16. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Sosem éreztem szükségét annak, hogy a gyerekem szeressen...
2023. jan. 16. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk is apa kapta inkabb a mosolyokat es az erdeklodest baba koraban.

Most 6 eves. Ha baj van hozzam szalad es bujik. En kapom a spontan puszikat ha ulok a kanapen es elmegy mellettem. En leszek a felesege (pedig van egy ovis baratnoje). Nekem szol hogy menjek melle a kanapera es bujjak oda. Pedig apaval bicikliznek, egyutt Legoznak, o viszi uszni, reggel oviba (en koran jarok munkaba). Alakul ez majd…

2023. jan. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!