Milyen bébiőrt vegyek?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy a pisszenéseket is meghalljam, viszont nem akarok egy vagyont költeni rá.2010. okt. 2. 21:58
1/5 anonim válasza:
A pisszenéseket nem tudom miért akarod hallani, de szerintem a legtöbbnek, (vagy mindnek)lehet állítani az érzékenységét. Mi a Lidl-ben vettünk nemrég akciósan és ha a legérzékenyebbre állítom akkor szinte folyamatosan be van kapcsolva. De nem használom így, csak akkor kapcsol be, ha a lányom valami hangot kiad. A mocorgásra nem, de azt nem is akarom. Ja és kb 6000 volt, pontosan nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Nekünk Babymoov van.Ennél is állítható az érzékenység.
3/5 anonim válasza:
Mi Sencor SBM141-et használtunk.Én nagyon szerettem.Nem volt drága,újonnan kb. 5000,de használtan jóval olcsóbb.
4/5 anonim válasza:
TopCom-ot:
- csak akkor kapcsol be, ha a baba valamilyen hangot ad ki
- éjjeli fényként is üzemel
- be tudod állítani a vevő készüléket, h jelezzen, ha bizonyos hő fölé megy a szobában
- te vissza tudsz beszélni a babádhoz
- zenét is játszik
Újonnan olyan 19.000 körül van ez a fajta, de szerinem használtan olcsóbban is megkapod.
Link: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
elsőnek: mert a kétéves lányommal alszik, én meg csak a sírásra ébredek mostanában, ha éhes a kicsi. így a nagyot is felébreszti. ezért kellene valami nagyon érzékeny. köszi a válaszokat!
2010. okt. 3. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!