Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha le kellett rakjuk az...

Ha le kellett rakjuk az ágyacskát a legalsó szintig és az így kb 45-50 cm-re van a matrac teteje a rácsos oldal tetejétől, akkor jó ágyat vettünk, vagy általában mélyebbek az ágyikók?

Figyelt kérdés
Elég alacsonynak tűnik...vagyis magasnak vagy mi...jobb lenne, ha mélyebben lenne?
2008. dec. 26. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi már 16 hósak vagyunk és nincs rácsos kiságyunk, de emlékeim szerint az akkor kb 70 cm magas kislányomnak úgy a válláig ért a rács ha felállt benne, így kb nekünk is 45-50 cm-es lehetett a matractól. Sztem az zavarhat meg téged, hogy a kiságy feklapja a legalsó helyzetben kb 20 cm-re van a padlótól és nem közvetlen fölötte.
2008. dec. 26. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy picit alacsonynak tűnik, legalábbis a miénkhez képest. Az én babám most hogy feláll benne -és ő most kb. 77cm- még így is van a buksijától az ágyrács tetejéig vagy 6-8cm. Szerintem jobb ha mélyebb mert így biztos, hogy még jó sokáig nem kell attól tartanom, hogy véletlenül átbukik az ágyrácson.
2008. dec. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!