Egy 3 hetes babát vinnétek ilyen időben sétálni?
Figyelt kérdés
Napi 1x gondoltam, de lehet korai. Szerintetek? Ki mikor vitte ki először a téli babájával?2023. jan. 9. 12:29
11/16 anonim válasza:
2 hetesen mentünk minden nap, nem most volt januári és decemberi gyerekeim voltak. A kicsi áprilisi4 naposan már kint voltunk.
12/16 anonim válasza:
Nem, minek? Csak ha amúgy is szeretünk magunk miatt sétálni.
13/16 anonim válasza:
Szakadó esőben? Vagy mire gondolsz? Én nem vinném ki esőben, nem lesz semmi baja ha esős napokon nem viszed sétálni.
14/16 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy a 3 hetest kivinnem-e sétálni. Persze. Már hamarabb is vittem.
15/16 anonim válasza:
Hat meg az se mindegy, hol el a kerdezo, idojaras szempontjabol. Nalunk pl egesz delelott borus, de amugy jo ido volt, nem esett. Akkor voltunk is kint a gyerekekkel.
Nyilvan most esik, fuj a szel, kellemetlen az ido, ma mar nem megyunk ki.
16/16 anonim válasza:
Enyém is 3 hetes és 1 hete voltunk először sétálni. Jót tesz nekik a levegő, amikor jobb nem vinni az az eső,szél,kőd, -4 fok alatt, nyáron +30 fok felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!