Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy nap hányszor viszitek ki...

Egy nap hányszor viszitek ki sétálni babakocsival a kicsit?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kicsi? Mennyi idős? Télen általában egyszer vittem, de akkor több órát. Jó időben,tavasszal, nyáron, mikor már nem kell annyit öltözni kétszer legalább, de nyáron szinte egész délután, sötetedésig kint szoktunk lenni.
2023. jan. 8. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ketszer.delelott es delutan.

8 honapos tavaszi baba.

Egy egy orat vagyunk kint

2023. jan. 8. 13:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Télen általában egyszer voltunk kint 1 órát, nyáron kétszer 3-4 órákat.
2023. jan. 8. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, milyen kicsi...

2 hetes vagy épp 8hónapos.

De amúgy 1x délután. Ami általában 3óra legalább.

7hónapos.

2023. jan. 8. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Van hogy napokig ki se megyünk így télen. Van hogy esik az eső vagy egyikünk beteg. Ebben a hidegben ritkábban viszem ki,mert folyton lebetegszem. Sosem bírtam a téli hideget mióta egyszer arcureg gyulladasom lett. Jó időben napi egy óra délután. Az is rossz hogy nálunk nagyon nehéz kijutni az utcára a babakocsival ez is elveszi a kedvem.
2023. jan. 8. 14:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Egy nap 1x szoktunk kimenni. Ha nagyon nyűgös, vagy keveset alszik, akkor 2x.

Általában ebéd után szoktunk kimenni, alvásra vagy jövünk haza, vagy alszik a babakocsiban. 7 hónapos.

2023. jan. 8. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyszer szoktunk, 5 és fél hónapos.

Általában délelőtt, reggeli után, mert ebéd után alszik 2-3 órát, és mire kel, és újra eszik, már sötét van.

Nyáron szerintem majd koraeste is fogunk kimenni.

2023. jan. 8. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom utálja a babakocsit, úgyhogy vagy úgy megyünk ki (az udvarra), hogy a kezemben van, vagy kiteszem az adamot a teraszra és ott elücsörgünk, hintázunk együtt. Max egy órát szoktunk. Mindennemű egyéb sétát feladtam.

Alig várom, hogy nagyobb legyen és már kiélvezze az udvart. Van neki mini játszótér, kisház, van medencénk, úgyhogy mire beköszönt a jó idő azt tervezem, hogy kb. mindig kint leszünk, amikor épp nincs 60 fok.

Egyébként aki azt mondja, hogy napi kétszer több órákat kint vannak, azok hogy tudják szinten tartani a háztartást, vagy esetleg megfőzni valamit? Rossz indulat nélkül kérdezem, életvezetési tanácsokat keresek nyárra, mert momentán fogalmam sincs hogy fog az udvari élet gyerekkel és a háztartás is menni egyszerre. :D

2023. jan. 8. 14:51
 9/14 anonim ***** válasza:
5hós a babám, 1x levegőzik, a dél körüli utáni alvás teraszon, babakocsiban van. addig én haladok a dolgommal, vagy én-időt tartok.
2023. jan. 8. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

Utolsonak irom.

Nyaron jobb kimenni estefele amikor nincs mar nagyon meleg,napkozben pedig bent siman el lehet vegezni a hazimunkat...

2023. jan. 8. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!