3 hónapos a babám és megfázott, náthás. Lehet nem öltöztetem jól? Ennyi idősen más babája is volt már beteg?
Szia.
Nekem 8 hónapos a kisfiam és kb. 2 hónapja 39 fokos láza volt.Nem feltétlenül te vagy a hibás,lehet valami vírus van a levegőben,és azt kapta el,vagy esetleg egy felnőtt a környezetében beteg volt,és tőle kapta el.
Nyugi,nem lesz semmi baj.Tudom nem vigasztal de lesz még betegebb is!!
Azért gyerekdokinak mutasd meg babádat!:-)
Az én kislányom is elég gyakran volt náthás ennyi idősen, sőt, talán már 2 hónaposan is előfordult. Egyedül nevelem, és van egy kiskutyám, akit rendszeresen vinni kellett sétálni esőben, szélben is.
Legtöbbször szeles időben fázott meg. Hiába öltöztettem fel rétegesen meleg ruhába, a hideg szél ellen nem tudtam mit tenni. Lehet, a te babád is emiatt fázott meg.
Ennyi idős korban elég makacs a nátha, 2-3 hétig is elhúzódik. Az orvosom azt mondta, hogy azt figyeljem, hogy ha az orrváladék zöldes színű, akkor valami vírust szedett össze, és vigyem el hozzá, de ha fehéres, akkor csak sima megfázás.
Ne keresd az okát, bármit elkaphatott. Nagyobbik lányom már 6 hetesen náthás lett, pedig akkor szép idő volt.
Kezeltük, elmúlt.
Mostanában tényleg van egy náthával járó vírus, a család többi tagja nem beteg?
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!