Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos a babám és megfázott...

3 hónapos a babám és megfázott, náthás. Lehet nem öltöztetem jól? Ennyi idősen más babája is volt már beteg?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 8 hónapos a kisfiam és kb. 2 hónapja 39 fokos láza volt.Nem feltétlenül te vagy a hibás,lehet valami vírus van a levegőben,és azt kapta el,vagy esetleg egy felnőtt a környezetében beteg volt,és tőle kapta el.

Nyugi,nem lesz semmi baj.Tudom nem vigasztal de lesz még betegebb is!!

Azért gyerekdokinak mutasd meg babádat!:-)

2010. okt. 2. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 6 hós fiam lett náthás.Benne van a levegöben.Nálunk az egész család beteg lett 3 nap alatt.
2010. okt. 2. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
2 hónapos volt a picink mikor náthás lett!Szívd az orrát!
2010. okt. 2. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is elég gyakran volt náthás ennyi idősen, sőt, talán már 2 hónaposan is előfordult. Egyedül nevelem, és van egy kiskutyám, akit rendszeresen vinni kellett sétálni esőben, szélben is.

Legtöbbször szeles időben fázott meg. Hiába öltöztettem fel rétegesen meleg ruhába, a hideg szél ellen nem tudtam mit tenni. Lehet, a te babád is emiatt fázott meg.

Ennyi idős korban elég makacs a nátha, 2-3 hétig is elhúzódik. Az orvosom azt mondta, hogy azt figyeljem, hogy ha az orrváladék zöldes színű, akkor valami vírust szedett össze, és vigyem el hozzá, de ha fehéres, akkor csak sima megfázás.

2010. okt. 2. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne keresd az okát, bármit elkaphatott. Nagyobbik lányom már 6 hetesen náthás lett, pedig akkor szép idő volt.

Kezeltük, elmúlt.

Mostanában tényleg van egy náthával járó vírus, a család többi tagja nem beteg?

Jobbulást!

2010. okt. 2. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos kellően felöltöztetted! :) nekem a lányom a széltől lett beteg,vagyis befújta a bacikat,ezt mondta a dokink!Tényleg igaz hogy a babákat a széltől is óvni kell!Mert ha fúj jobban terjednek a vírusok!Ne magad okolt,segíts neki!Előszörröhögtem a szeles sztorin,de tényleg igaz!
2010. okt. 2. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nállunk az egész család beteg!Apa kezdte majd én és jött utánna a gyerek!Sajna ez van,benne van a levegőbe!Jobbulást
2010. okt. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!