Mászik, feláll, kapaszkodva lépeget de nem ül?
Figyelt kérdés
9 hónapos kisfiam még nem ül egyedül. Féloldalasan ha tud támaszkodni akkor valami üléshez hasonló pózt vesz fel de nem ül stabilan egyedül. Holnap hívom a gyerekorvost mert aggodom kicsit. Kellene már ülnie ha egy ideje màszik, feláll kapaszkodva és pár napja lépeget is a butorok mellett?2023. jan. 3. 20:44
1/8 anonim válasza:
Nyugi. Kisfiam 7 hónaposan felállt és 1 hét után már ment a bútorok mellett. 9 hónapos volt mikor elkezdett ülni.
2/8 anonim válasza:
Lányom mászott 8 hós koratól, egyből fel is állt. Végül majdnem egy éves volt mire végre kiült. Nála az aránylag hosszú törzse okozta a bizonytalanságot, ami miatt félt felülni. Én 9 hónaposnál nem aggódnék.
3/8 anonim válasza:
Vannak babák, akik nehezen jönnek rá az ülés technikájára, meg tudod neki tanítani, youtubeon megtalálod. Én így tanítottam meg 10 hónaposan, persze, ha egyébként egészséges és elég erős hozzá.
4/8 anonim válasza:
A fiam 8 hónapos sem volt, mikor felállt és bútorok mellett sétált. De csak 9 hónaposan ült ki mászásból.
5/8 anonim válasza:
Mennyi ideje mászik? Ha már több hete stabilan ez a domináns mozgásforma, és még mindig nem ült ki, akkor érdemes megmutatni szakembernek. Amúgy teljesen időben van.
6/8 anonim válasza:
A lányom az önálló járáson kívül mindent előbb csinált, mint az ülés. Nem tudom, az valamiért mumus volt neki, nehezen érzett rá. Aznap ült ki egyedül először, amikor betöltötte a 10 hónapos kort. Semmi baja az égvilágon, már 2,5 éves.
7/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam
:)
Viszonylsg korán kezdett minden mozgásformat, 5 hónaposan kuszott, 7 hónaposan felállt, stabilan mászni viszont csak kb egy hónapja kezdett. Várunk még egy kicsit az orvossal. Köszönöm a válaszokat.
2023. jan. 4. 09:33
8/8 anonim válasza:
Fiam lassan 9 honapos...ül,de nem stabilan.akarmikor felborul.pedig mar felall,maszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!