3 hónapos kislányomnak ma 6 napja h nincs széklete, vidám nem látszik rajta h fájna neki a hasa, de engem azért nagyon idegesit, mivel tudnék neki segiteni és egyáltalán baj ez h ilyen sokáig nincs széklete?
Figyelt kérdés
Jah és anyatejesek vagyunk, időnként szokott potlást kapni most Hál Istennek a napokban volt elég tejem igy nem kellett pótlás!2008. dec. 26. 17:52
1/3 anonim 

válasza:

szia! ha nem fáj neki semmi, vidám és nem erőlködik, nem kell tenned semmit!
anyatejes babánál ez normális. ne aggódj!
irigyellek, az én babám sajnos majdnem teljesen tápszeres és bizony nagyon szorulásos, minden nap kész kínszenvedés a kaki...
2/3 anonim 

válasza:

Mi is anyatejesek voltunk és a dr-nő,azt mondta,hogy 2-3 nap után kellene kaki,tudom,hogy sokan azt írják hogy az anyatejeseknél ez normális,de én nem így gondolom és Laevolac szirupot adtam a babámnak és attól sikerült kakilnia,ehhez a sziruphoz nem tud hozzászokni.
3/3 anonim 

válasza:

Teljesen normális, ne adj neki semmit. Én kislányomnak nemrég 8 nap után lett kaki, igaz akkor fürödtünk annyi. Itt olvastam, hogy egy doki praxisában 16 nap volt a rekord. Ne izgulj, ha gond lenne észrevennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!