Ennyi idősen szerintem még nem kéne, viszont 4-5 évesen már önállóan be tudtam tenni a videókazettát, felismertem az ábrákból, logókból hogy melyiken van az amit nézni szeretnék. Nem volt gond belőle, felnőttem.
az elmúlt napokban annyi ilyen kérdés volt. szerintem alaposan ki lett vesézve a téma.
2023. jan. 1. 13:45
4/15 A kérdező kommentje:
Megértem
Szóval károsan hat az alvasra is
2023. jan. 1. 13:54
5/15 anonim válasza:
Mindenre karos(!!!)
Koncentracios, fantazia vilag, alvas,... Az egesz fejlodesre.
Volt is erre jo par bebizonyitott kiserlet. Csak googelon keress ra.
Gyerek 3 eves kor alatt tv
2023. jan. 1. 14:00
6/15 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy mit néz.
Tévét semmiképp se nézzen, hanem inkább oktató youtube videókat.
Pl. az angol tanító vidiket úgy szívja magába, mint a szivacs, így nyelvet érdemes minél korábban hallgattatni, nézetni vele, mert játszva tanulhatja a szavakat és tudja is, de az is inkább 3 év felett ajánlott!
2023. jan. 1. 14:45
7/15 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy az a gyerek, amelyik jó műsort néz (neki valót), sok beszédet hall, játékos fejlesztőket stb, az sokkal beszédesebb, produktívabb, kreatívabb lesz, mint az a gyerek, amelyik a sarokban egyedül babázik vagy kisautót tologat, aztán ha megkérdik, még a nevét se tudja megmondani, annyira bamba.
2023. jan. 1. 14:47
8/15 anonim válasza:
7. Az én gyerekem nem nézett tv-t, bizony tologatta a kisautót, meséltem neki, játszottam vele és mivel érdekelték nagyon a betúk 4 éves korára megtanítottam olvasni. Sőt a nevét is tudta, nem volt bamba.Szóval nem kell a tv!
2023. jan. 1. 15:06
9/15 anonim válasza:
Amennyiben megfelelő mennyiségű mozgás, kint levegő és kreatív, közös játék van, szerintem nem gáz, ha néha megy mese. Nálunk most a Bori megy a YouTuberól sokszor, az nagyon cuki mese, nem villódzik, kedves témák vannak benne, lehet tanulni belőle. (Könyvből is megvan vagy 20 darab:D)
2023. jan. 1. 15:07
10/15 anonim válasza:
8: én arról írtam, aki egyedül, magára van hagyva gyerekként és senki-semmi nem szól hozzá....
Nyilván ahol a szülőnek van ideje non-stop a gyerekét fejleszteni, ott nem kell pótlék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!