Van ilyen korház somogymegyében?
Nincs! (somogyi vagyok) Ugyanúgy ahogy máshol sincs. Hogy is gondolod te ezt? Attól hogy kórházban vannak, ott van ám az anyjuk is. Szerinted melyik anya engedne ilyet egy vadidegennek? A kórházi személyzetnek pedig ilyen engedélyt adni nincs jogosultsága.
Emlékszem a kérdésedre korábbról, akkor is próbáltuk elmagyarázni neked, hogy ez nem így működik, hogy megfoghatod valakinek a kisbabáját csak mert te szeretnéd.
Utánannéztem, mert nem akartam elhinni. Ezt találtam:
Amire te gondolsz, az Amerikában van, nem Magyarországon. Itthon is mehetsz önkéntesnek kórházba, de nem babát simogatni.
" jelenleg a háttérmunkák végzésébe lehet bekapcsolódni, az élelmezési, a műszaki és a finanszírozási osztályon teheted magad hasznossá, illetve a kórház alapítványának munkáját segítheted." (Bethesda)
"Amiben segíteni lehet: beszélgetés, lelki segítségnyújtás a betegeknek és a hozzátartozóknak, segítés az étkezésben és a folyadékpótlásban, mozgatás, sétáltatás, felolvasás, a betegek apróbb kívánságainak teljesítése." (Sopron)
Amúgy én feküdtem a babámmal kórházban, pont a Bethesdában. Semmiféle babasimogató önkéntes nem volt. Ha csak egy ujjal a gyerekemhez nyúltál volna, valószínűleg letörtem volna a kezedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!