Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Cedax baby antibiotikum...

A Cedax baby antibiotikum mennyire jó és egy enyhe hörghurutnál mennyi ideig kell használni?

Figyelt kérdés

A doktornő azt mondta hogy enyhe hörghuruttja van az 5 hós babónknak!!

És kiírt cedaxot ,meg Ambroxol szirupot meg Spiropent szirupot nem sok egy kicsit!??

mondtam ha igazán beteg lesz majd mennyit adok neki 6 félét??

Kegyetlen nem bízom a doktornőben !!De azt mondta azért ad ennyit mert itt az 5 napos ünnep és elővigyázatosságból!!

Kicsit hörög csak a babám .de leginkább csak akkor mikor játszunk ,és pörög a kicsikém!

Amugy szépen veszi a levegőt és az éjszakát is átalussza!!Láza sincs ,jó a közérzete!!

Csak az antibiotikumot adom neki ugy döntöttem meg Calcimuscot a teájába meg van ilyen bedürzsülős baby balzsamunk!!!Nem merek ennyit adni neki!!

mi a vélemyényetek??

Tudom kicsit sok amit irtamí de remélem érthetően irtam le!!

Üdv egy aggódó kismama

Amugy mindenkienk boldog karácsonyt ,és boldog babázást

2008. dec. 26. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is 5 hósak vagyunk.Nekünk sem volt más panaszunk csak köhögött és folyt az orra. Mi is kaptunk Cedaxot meg Ventolin sprayt mert azt mondta a doki hogy fullad. Én is csak 5 napig adtam az antibiotikumot, de szerintem nem ártana adni neki probiotikumot mert tönkreteszi az antibiotikum a bélflórájukat. Én a protexin restoret adom, de jó a Normaflore is. Jobbulást!
2008. dec. 27. 17:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!!!
2008. dec. 27. 19:04
 13/13 A kérdező kommentje:
És menyi ideig adjam neki a Normaflort??A dokinéni szerint 10 napig
2009. jan. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!