Mit gondoltok az Ibolya/Ilona nevekről?
Figyelt kérdés
Kettő közül melyik tetszik jobban? Van e valami negatívum bármelyik névvel kapcsolatban?2022. dec. 26. 21:29
1/12 anonim válasza:
Az Ibolya számomra negatív, pedig szeretem a virágneveket.
Az Ilona viszont dallamos, szép hangzású név.
2/12 anonim válasza:
Szerintem inkább ibolya..az nem annyira régi név..
Igazából nekem semmi bajom egyikkel sem de már olyan elavultak nem?
3/12 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem, sőt, sok a rossz emlék.
4/12 anonim válasza:
Inkább ilona, de leginkább egyik sem.
5/12 anonim válasza:
Felénk az Ibolya eléggé c típusú név. Az Ilona kissé öreges, de nem rossz.
6/12 anonim válasza:
Ilona az egyik nagymamám, így nem tudok külső véleményt mondani, számomra idős emberek jutnak eszembe.
Ibolya nem rossz, de nem tetszik annyira, inkább közép korosztály név nálam.
7/12 anonim válasza:
Ilona, nagyon sokféleképpen lehet becézni.
Ili,Illa, Ilka,Lona,Loncsi
8/12 Menőcsajszi72 válasza:
Ibolya - imádom a virágneveket (nekem is virágnevem van)
Ilona - Nagymamám Ilona, szép név. Ajánlom!
9/12 anonim válasza:
Ilona szép hangzású, de én is az idősebb korosztályra gondolok mikor hallom. Szépen lehet becézni (nem Icára gondolok...) Ibolya annyira nem tetszik, azt nem is becézném.
10/12 anonim válasza:
Az ibolya (ja, kis betuvel) c tipusu. Meg viragnak sem szep, sot annak is c tipusu. (Persze mindenki oromere nyilik, mert jon vele a joido) Az Ilona nev kapcsan mindenki az idosekre gondol. Magyarosnak hat emiatt. Ha csak a ketto van inkabb az Ilona. De inkabb egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!