Hogyan szoktassam alvo tarshoz ?
Babam nagyon nehezen alszik el es rosszul is .
Szeretnem alvo tarhoz szoktatni de nem megy sokszor oda teszem mikor altatom de nem erdekli .
Rakjam csak ugy oda mikor elaludt ?
Valami otlet vagy tapasztalat ?
Egyreszt ezt altalaban maguk valasztjak, amikor mar nagyobbak, nem te.
Masreszt meg lokukit se er, ha alvasrol van szo :D
Cserebe mindenhova vinni kell azt a szart, ha elfelejted, uvoltes. Ha elhagyod, vilagvege.
Orulj, amig nincs, en azt mondom!
Jajj mar 12-es, tobb lazasagot! Nyugi, nincsen semmi baj ☺️
Nekem igenis nyug volt sokszor az a szar, igen, leirtam megint es leszarom, hogy ez neked nem tetszik 😂😂
Sokszor rontotta mar el a napunkat az, hogy elutaztunk es mondjuk otthon maradt. Lehet neked ilyenkor is oszinte a mosolyod, de az enyem nem az.
Ez van 🤷♀️
Lányom másfél évesen választott egy csacsit, most 8 éves és még mindig avval alszik, az a kedvenc.
Próbáld meg, amit írtál, de nem tuti h jobban fog tőle aludni..
Oh, laza vagyok én kedves 13-as. Nem is számítottam arra, hogy érdekelni fog a véleményem, hiszen a saját gyereked sem érdekel láthatóan.
És itt be is fejeztem!
További szép éjszakát! Boldog karácsonyt! 🥰🌲
Utolsó vagyok, ez lemaradt:
Szerintem gyerek függő, hogy mikor kezd el ilyenekhez kötődni. Lehet hogy nem tetszik neki az adott plüss. Mondjuk a helyedben tényleg megpróbálnám azt hogy mellé teszem mikor elaludt hátha megszokja és megszereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!