Sétából mindig hazaértek a következő etetésre?
Figyelt kérdés
Vagy séta közben is meg szoktad etetni és akkor tovább oda lehet lenni. 7-9 hós babákra gondolok.2010. okt. 1. 20:57
1/7 anonim válasza:
5 hónapos a kislányom, de nem rohanok haza etetni. Persze megpróbálom úgy szervezni a sétákat, hogy hazaérjünk evésre. De mindig viszek magammal valamilyen ennivalót és megetetem, ahol éhes lesz.
Szerintem ebben semmi rossz nincs. Most, hogy jön a rosszabb idő nehezebb lesz, de biztosan nem is kívánun olyan sokat kint lenni a szabadban.
2/7 anonim válasza:
Én próbálom úgy alakítani, hogy az etetés otthon történjen, de ha mégsem akkor viszek magammal neki bébiételt vagy amit főztem neki!
8 hónapos kislány anyukája!
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig kényelmes volt, amíg tápszert vittem, de mostmár át kell térnünk a kanalasra, de azt meg olyan körülményes, ha nem otthon eszi meg. Félek, hogy összekeni nagyon a ruháját.
2010. okt. 1. 21:34
4/7 anonim válasza:
Sétánál el szoktunk csúszni a kajával, de az úgyis látszik a gyereken ha éhes és akkor megyünk haza. Ha vhova megyünk konkrétan, nem csak sétálni, akkor viszek én is neki enni és akkor nem kell feltétlen haza rohanni. 7 hós múlt a lányom.
5/7 anonim válasza:
Ne izgulj, nem keni össze nagyon magát, vigyél neki partadlit. Már lehet kapni Liberós eldobható előkét is, 1O db 6OO Ft a DM-ben. Én mindig etetés után viszem sétálni, és akkor biztos hazaérünk amíg újra megéhezik, de ha elmegyünk vmi rendezvényre stb. akkor viszek előkét meg bébiételt (olyat, amit nem kell melegíteni) és odadom neki. Pár folt a ruhán előfordul, de az otthon is.
6/7 anonim válasza:
Én se sietek haza a sétából. Szoktunk vinni üveges bébiételt és akár egy padon ülve is megetetem. Előke mindig van nálam, popsitörlővel megtörlöm az arcát, kezét, ha esetleg összekenné magát.
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ha megéhezik keresek olyan helyet ahol lehet szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!