Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Augmentintől lehet hasmenése...

Augmentintől lehet hasmenése a kislányomnak?

Figyelt kérdés
Már a második adag után jelentkezett. A betegtájékoztatón szerepel mint lehetséges mellékhatás, csak érdekelne, hogy más babája is reagált ilyen módon is ilyen hamar a gyógyszerre?
2010. okt. 1. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
minden atibiotikum után van hasmenés,add neki normaflórral együtt.Ha nagyobb a hasmenés napi 2,3 normaflórt is adhatsz neki.
2010. okt. 1. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Adom neki a normaflort, de sajnos annak ellenére ma 5 kakis pelus volt, tele híg széklettel. Köszönöm a válaszodat!
2010. okt. 1. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem felnőttként is hasmenésem van az augmentintől.

Ne add a babádnak, ha ennyire érzékenyen reagál, kérjél másik gyógyszert a dokitoktól sürgősen!

2010. okt. 1. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekünk is volt hasmenésünk tőle,adtam mellé neki én is napi 2 normafloret.Amikor végeztünk az antibiotikummal teljesen megszűnt a hasmenése,de nekünk a normaflore is sokat segített.kitartás,ez sajnos a szükséges rossz...
2010. okt. 1. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
-A kisfiamnak csodás hasmenése volt tőle! Elvittem dokihoz, írt fel másikat, amitől nem volt gond.
2010. okt. 1. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi más antib. ettünk, de attól is volt hasmenése. Ezek a gyógyszerek kikészítik a kicsik beleit, sőt a felnőttekét is. Ezért kell szedni bélflóra helyreállítására vmit. Nekünk a dokink pro+kid-et ajánlott.Ez por formájában kapható. Teába belerakod és megissza. Nekünk jó volt nagyon. Egy hónapig szettük. Ez kifejezetten gyerekeknek készült. Azért is mondta a dokink.
2010. okt. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!