Kislányom másfél éves furcsa dolgokat csinál. Lábujjhegyen megy néha, ma először sorba rakta a hajgumikat,bármire felmászik folyton szökik és a kezeit is kezdte rázni. Ez normális?
10 mostanában mindig van legalább 2 olyan válaszolo aki ezt odaírja minden egyes ilyen kérdés alá.
Miért zavar? Tényleg érdekel.
#11.
#12. Nekem is ez jutott eszembe, én is ezt tapasztalom. Persze értem, hogy mindenki tart valamilyen betegségtől, de túlságosan sem jó belemenni ezekbe, mert egy csomó jó dolgot meg elszalasztunk. Mindenki mostanában betegséget keres a gyerekén...
Igen énis így veszem észre..daj os ebbr avilágba élünk de hát ezrk gyerekek.
Mi nem csináltunk ilyet?dehigynem még olyanabbakat is :)) senki nem gondolta hogy betegek lenné k..ez csak az internet világa.sztem nyugodj meg és élvezd hogy mit huncutkodik a gyermeked :):)
10-12# voltam
Az autista tüneteket pont ezért nem kell figyelni 1,5 évesen, mert 1,5 évesen még normális, de pl 3 évesen már nem, és akkor lehet gyanakodni.
Autista tünet, hogy nem beszél egy gyerek időben. Nem 1 évesen, hanem mondjuk 4. A kora itt a kulcs, ne figyelgesd ezeket a jeleket ideje korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!