Az espumizan mennyi idős kortól adható? Hogyan szoktátok adni? Hogy osztjátok el a 25 cseppet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 19:42
1/6 anonim válasza:
én már 3 hetsen adtam neki úgy emléxem, de nekünk nem vált be :( volt kis mérőkanalunk, azzal mértem nem számolgattam a cseppet emrt azt lehetetlen :) v lehet kapni kis mérős cumis üveg szerűséget, utánna azt használtuk :)
2/6 anonim válasza:
Én két hónapos kortól adtam de csak másfél hétig mert nem vált be igazán.
De nekem azt mondták (és a dobozán is ez van) hogy minden szopi előtt kell 25 csepp, nem elosztva!
Én számoltam a 25-öt, bele a kis szájába, nem volt ezzel gond.
3/6 anonim válasza:
Egy hónapos kora után adható hivatalosan. Én kiskanálba csepegtettem, nem osztottam a cseppeket.
4/6 anonim válasza:
Nekünk úgy mondta a doki, hogy ne a tájékoztató alapján adjuk, mert az úgy nagyon sok.
Napi 40 cseppet javasolt, ezt kellett elosztani az étkezések számával. Babám 5ször evett, így egy alkalommal 8 cseppet kapott. Sokat segített, mire elfogyott az üveg, el is múlt teljesen a hasfájás.
5/6 anonim válasza:
Nem egy hónapos kortól adható, hanem újszülött kortól. Nálunk a kislányom már a kórházban is kapta. 10 cseppet. Az a lényeg, hogy nem akkor kell adni, amikor fáj a bab hasa, hanem folyamatosan. Naponta 3-4 szer 10 cseppet. Használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!