15 hónapos babám 5 napja már teljesen kifordult magából. Már ami az altatást illeti. Hogy altassam? Tippek...
Figyelt kérdés
Megissza a szokásos tejét és ezután indul kifele és mindent is akár csinálni. Ha nem engedem, ordít. Ringatast nem engedi. Pedig énekelve szoktam elaltatni2022. dec. 21. 20:55
1/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl sokat alszik nappal? Vagy túl későn kel a délutáni alvásból? Nekünk akkor van ilyen, ha 3 után kel fel, vagy ha 2,5 óránál többet alszik.
2/7 anonim válasza:
Mennyit alszik nappal? Mikor próbálod altatni?
3/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg így néz ki a napirendünk. Fél7kor ébred. Olyan 9:15kor alszik. Nem tudom miért de itt alszik 1.5 órát. Majd utána 2 óra magassagaban fél órát alszik. Tehát összesen 2 órát alszik nappal. Este 9 órakor alszik el, de úgy hogy 8tol kezdem altatni és egyszerűen nem akarja, hogy altassam stb. Múlt héten egyszer az első alvása után már nem aludt. Akkor egy orditos de aludni itt sem akaró altatás lett a vége
2022. dec. 21. 22:17
4/7 anonim válasza:
mit csináltok délután? mennyit van levegőn? képernyőidő, tv?
5/7 anonim válasza:
14hónapos a lányom. 6kor kel, 1x 45-60percet alszik 1óra fele.
9elött felesleges nekiállnom altatni, mert lehetetlen.
Szerintem még nem fáradt eléggé, azért nem tudod elaltatni.
2#
6/7 anonim válasza:
Mi az esti rutinja? Mert az is fontos, hogy nagyjából minden este ugyanaz a menetrend jelentse az alvás közeledtét, ez segít nekik ellazulni. Nálunk pl ez vált be: közösen vacsora 6-kor, asztalnál, kis beszélgetés (főleg csak köztem meg férjem között, de mostanában fiam is szokott magyarázni szavakat) , fürdés, esti mese kevés fénynél, ágyban, utána összebújás, szereti ha a sötétben még simogatjuk a tenyerét és bealszik kb 8 fele. De ez a rutin elég fix, ha valami borul, ő is sokkal nyűgösebb.
7/7 A kérdező kommentje:
Azért nem próbáltam még később altatni, mert hátha még onnantól 1 óra mire elaltaható. Van egy 8 éves lányom is...
2022. dec. 22. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!