Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tibor névhez milyen 2. nevet...

Tibor névhez milyen 2. nevet adnál?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan nem szeretnek 2 nevet adni a gyereknek, de mi mégis ebben gondolkodunk első név biztosan a Tibor, ehhez keresnék második nevet.

2022. dec. 19. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Enazt javasolnam, hogy egy kicsit “modernebb”, de nem elcsepelt nevben gondolkodjatok masodik nev kapcsan, pl. Daniel, David, Benedek, stb.
2022. dec. 19. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
András
2022. dec. 19. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

A Tibor nekem nagyon kemény hangzású, ezért egy lágyabb második nevet adnék mellé.

Tibor Levent

Tibor Ádám

Tibor Ábel

2022. dec. 19. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem tudom mi a vezetéknév, és mennyire hosszú de így egy hosszabb második nevet adnék.

Pl.:

Kovács Tibor Benjamin

Kovács Tibor Bendegúz

Kovács Tibor Krisztián

Kovács Tibor Dominik

2022. dec. 19. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Tibor Gergely.
2022. dec. 19. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
László, Nándor, Ágoston, Levente, Máté, Márk, Dénes, Edvin, Henrik, Károly, Patrik, Balázs, Valentin, Bálint, Szabolcs, Teodor, Domonkos, Renátó, Mátyás, István, Erik, Antal, Krisztián, Krisztofer, Kristóf, Sebestyén, Edgár, Rajmund
2022. dec. 21. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
László.
2022. dec. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!