Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen legyen az elsö kiscipőn...

Milyen legyen az elsö kiscipőnk? Othonra is kell a lábára cipő? Most Tanulunk menni.

Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én vettem kis papucsot, ami tartja a lábát, mivel foldszinti lakásban lakunk és hideg a talaj. De igazábol foleg akkor van rajta, ha bébikompozunk vagy sétálunk, még meg kell tanulnia, hogy másképp kell rakni a lábacskáját, mint csak zokniban. Annyibol is jobb, mert ugy veszem észre, hogy zokniban jobban lábujjhegyen lépked, papucsban viszont az egész lábfejét leteszi. Igazábol engem is érdekelne, mi a legjobb:)
2008. dec. 26. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam, hogy ha nem szabadban tanul járni, hanem mesterséges sík felületen (aminek nem igen van rugózása), akkor jobb cipőben otthon is. Azt írták, hogy így egészségesebben alakul a lába.
2008. dec. 26. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit magasabb szárú kocsicipőt adtam rá kb 8 hós korától itthon is, most már gumitalpú szobamamuszunk van. Viszont olyat is hallottam már, hogy a baba bármilyen kötős-tépőzáras cuccot leszedett a lábáról, ezért csak csúszásgátlós zokniban volt odabent.

16 hós kislány anyukája

2008. dec. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!