Mennyi jó éjt pépet adjak 4,5 hós gyerekemnek? Higítási arány?
Rajta van a dobozon, hogy mennyit adjak a 4,5 hós lányomnak? Tényleg??? Melyik felén???
A TI tapasztalatok érdekelne, nem a doboz.
köszi szépen.
Nekem is 4,5hós a kislányom,egyenlőre kb 70 ml vizhez adok 4 evőkanál tejpépet,ennyit eszik meg,ez kb 100 ml-re jön ki.
De eddig csak nappalra adtam,pont ma akarom kipróbálni hogy vacsira is ezt kap,kiváncsi leszek meddig birja majd..
Én 40g-ot teszek 150ml vízhez. Aventos pohárba mérem ki a port. Mi is 2kor keltünk. éj nyüszögés egész éjjel. 3 napja ez van. Nem lehet hogy a hideg beállta viseli meg őket? olyan szépen aludt eddig.
Ja, köszi, hogy leírtad! :)
A jóéjt és egyéb pépeknél nincs úgy kirészletezve, hogy mekkora babának mennyi pépet "kell" adni, mint a tápszernél.
A higítási arányt pedig ki tudod számolni az alapján, ami a dobozon van.
Nyilván, ha egy egész étkezést váltasz ki, akkor rendes adagot adsz neki, ha csak kóstoltatsz, akkor a leírt mennyiség alapján kiszámolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!