Milyen gyümölccsel váltjátok ki a 10-órai tápszert,7-hós babának?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 09:19
1/8 anonim válasza:
talán a banán a leglaktatóbb,de egy tejpép jobb lene és 2evés közt gyümi.korai még kivenni egy étkzést szerintem,legalábbis én 8honaposom nem birná ki a köv.evésig ha a közte lévőre csak gyümit kapna
2/8 anonim válasza:
Már régen kap délelőtt almát,banánt,őszibarackor keksszle vagy most már babapiskótával dúsítva.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Kekszet,babapiskótát milyet lehet?Lehet már 7 hótol adni?
2010. okt. 1. 09:47
5/8 anonim válasza:
Van erre a célra gyártott babakeksz. Bár én nem vagyok ennyire túlaggódós. Az enyém a sima babapiskótát eszi, és semmi baja tőle. Persze gyümölccsel keverve és nem mindennap.
6/8 anonim válasza:
Bár a kérdés nem ez volt de enyém reggel táp,tizorai tejpép ebéd/uzsi babaétel este táp, közben 2 evések közt eszik gyümi bébidesszert...stb
7/8 anonim válasza:
Rizsliszttel is lehet sűríteni a gyümölcsöt, az nem allergizál. Vagy vannak olyan pépnek való gabonák (bio dm-es pl) amikkel lehet sűríteni.
Az én 7 hónaposomnak bőven elég a napi 5-szöri étkezés úgy, hogy ebből 1 gyümölcs, 1 zöldség, 1 tejpép, 2 tápszer.
8/8 anonim válasza:
utolsó vagyok: alma, őszibarack, sárgabarack, banán, meggy, szőlő, szilva, körte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!