Mennyi levolac szirupot adhatok 5hetes babámnak és milyen időközönként?
Szia!
Ne sokat, picike neki még a gyomra, csak egy kis kávéskanálnyit először, de éhgyomorra add neki és ha nem használ ismételd meg a következő evés előtt is. Nekünk használt, és barátibb szerintem mint a Glicerines kúp vagy a lázmérőzés...
A sok folyadék önmagában is széklet lazitó és könnyíti a kakilást.A sziruppal tehát adj neki sok folyadékot,ráadásul ha esetleg meghajtja a Laevolac akkor sem fog kiszáradni könnyen,mivel rögtön pótlod is a folyadékot.
Kezd 5 ml-el,a mérőpoharával ki tudod mérni és kb 4 óra múlva ismételd meg szintén 5ml-el.
Egyénileg kell kitapasztalni melyik babának mennyi kell a hashajtáshoz,de ezután az adag után tudni fogod.Ha kakil elég neki,ha nem emeld 10ml-re.Mindegyik baba máshogy reagál rá.De ne feljtsd el,hogy helyes adagnál is van,hogy csak 1-2 nap múlva alakul ki a hatás.
Ha gyorsat akarsz mert kínlódik a pici akkor kezd 1 evőkanállal.
Tájékoztatóból néztem ki az 1 evőkanált,a gyors hatás érdekében:DDD
De amint irtam ki kell tapasztalni van akinek erős van akinek gyenge a laevolac.
Igen megnyugodhatsz,de azért ismételd meg az adagot.
Mennyivel kezdted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!