Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények, tapasztalatok...

Vélemények, tapasztalatok bebe confort streety babakocsiról?

Figyelt kérdés
Köszi
2010. szept. 30. 20:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ilyen kocsim van, kb.14 hónapot használtuk, aztán vettünk egy nagyon könnyű kis sportkocsit (sajnos nem dönthetőt), de néha még előveszem, ha pl. tudom, hogy aludni fog a lányom út közben, vagy a múltkor azt vittük az állatkertbe is. Most 20 hónapos. Nagyon nagy hóban nem könnyű tolni, meg a magyar utakon,néha elakadok vele, a macskakövön se megy olyan jól. Nagyon könnyű lecserélni a hordozót, mózest, a sportrészt. Egy kattintás. Nagyon könnyű összecsukni, ernyő alakúra sportrésszel együtt, akár egy kézzel is. És nagyon kis helyet foglal. Kényelmesen elfér benne a baba, a mózest (téli baba)kb.4 hónapig használtuk, ha elalszik benne a baba, be lehet kötni a kocsiba, nagyon praktikus. Aztán a hordozóra váltottunk (szintén autóba köthető),majd kb. nyolc hónaposan a sportrészre. A váz magában nagyon könnyű, sportrésszel együtt összecsukva már picit nehezebb, de még így is könnyebb, mint a többi. Sajnos ahogy nyitod-csukod, a kerekek nem mindíg állnak egyenesen, így hamar kikoptak, de kicserélték a Brendonban, és adtak addig egy cserekocsit (peg peregot). Szóval én szerettem, a férjem meg folyton szidta, de nem értem, hiszen ő egész nap dolgozik, és ÉN jártam vele, és nekem megfelelt.A másodiknak Quinnyt vettünk, ami ugyan jobb kocsi, nagyobb a kereke, de lapracsukható, és sokkal több helyet foglal. Kérdezz még ha szeretnél!
2010. okt. 1. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!