Mennyi cseppet adjak az Espumisanból, hogy az hasson is? Eddig 10 cseppet szoktam a tápszerébe rakni minden evéskor. De még mindig görcsöl a hasa, ilyenkor tisztára rángatolózik evés közben is.2,5hós
Figyelt kérdés
2008. dec. 25. 20:40
1/2 anonim 

válasza:

Szia!
Én a betegtájékoztatóban leírtak alapján, minden etetéskor 25 cseppet raktam, és ekkor megszűnt a hasfájása. A védőnő, és a gy.orvos 5x5 cseppet javasolt, de az semmit nem használt. Később fokozatosan csökkentettem az adagot, 6 hós koráig használtuk.
2/2 anonim 

válasza:

Nekünk ennyi idősen ez nem használt.Inkább probáld meg az infacolt,sokkal jobb.Ha ez sem vállik be ott a gripe water de ez nagyon kemény.Mi az espumisant 4 hónapos korától használtuk akkor már jó volt,és 5 hónaposan már semmi nem kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!