Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem gyógyul be a babám...

Miért nem gyógyul be a babám BCG oltása?

Figyelt kérdés
Már 3 és fél hónapos, de mindig leesik róla a seb és újra bevarrosodik. Tegnap is leesett és egy kis genny is volt alatta. Ez már bizti nem normális. Mostantól este leragasztom fürdés alatt, hogy ne érje víz. Holnap megyünk a gyerekorvoshoz, csak gondoltam megkérdezem.
2010. szept. 30. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt,6 hónapos koráig mindig ilyen volt,sőt volt hogy nagyon csúnyán be ekcémásodott.kaptam rá kenőcsöt és elmúlt.érdemes mindig mutatni a védőnőnek,de egyébként azt mondják az a jó ha sokáig látszik.
2010. szept. 30. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, az én kisfiam 1 éves lesz és még mindig látszik neki, de a doki szerint minden rendben van vele.

2010. szept. 30. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is nagyon kijött, de azt mondta a doktronéni, hogy ez nem baj. Most nektek is kb 1 hónapig gennyezni fog, utána kezd begyógyuni majd. Mi 8 hósak vagyunk, mostmár szépen össze van húzodva, olyan 0,7 cm széles és 0,4 cm magas.

Lassan gyógyul. Egyébként én napközben is ragasztottam, mert 5 perc után csupa genny volt a bodyja is.

2010. szept. 30. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. okt. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!