4 hetes kisbabat ki lehet vinni ilyen idoben?
Figyelt kérdés
Esett egesz ejjel meg reggel is az eso, tiszta para minden, amugy 5-6 fok van. Van aki azt mondja ilyen idoben ne vigyem ki setalni, nem tesz jot. Oke, de hat telen kb mindig ilyen csapadekos, paras ido van, akkor egesz telen nem nagyon lehet kivinni? Vagy mennyire kell ezt szigoruan tartani?2022. dec. 6. 09:33
11/12 anonim válasza:
3.5 éves a fiam kb összesen 2-3 napot nem voltunk kint, mindenünk volt ami esőálló. Így amikor kicsi volt kitettem a teraszra, vagy esőhuzattal sétáltunk, mikor már közlekedett végig ugrálta az összes pocsolyát, ezt most is imádja.
Mi baja lenne a levegőtől?
12/12 anonim válasza:
Én sem értem mi baja lenne a párától? Kérdező, mit mondtak az okosok, mi baja lesz ha kiviszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!