13/22 anonim válasza:
#12-es, és végül miért nem ez lett?
14/22 anonim válasza:
2021-ben a 23. leggyakrabban adott név volt, szóval gyakori és benne van a top 100-ban. Ez viszont szerintem nem baj, azért van ott, mert szép név.
15/22 anonim válasza:
Semmi, alapvetően szép, de az ennél ritkább nevek tetszenek. Ezt mostanában rengetegen adják.
17/22 anonim válasza:
Mert 26. héten kiderült hogy nem lány hanem fiú 🙂 de addig Alíznak szólítottuk 😅
18/22 anonim válasza:
Nekünk tetszik. El is neveztük a lányunkat Alíznak 😃
19/22 anonim válasza:
Rövid i-vel menőbb szerintem, mert nekem azt juttatja eszembe hosszúval, hogy van egy fő íz, meg egy al íz. :):) De azért hosszú ível is menő , de én röviddel szívesebben viselném; mert amúgy gyönyörű név. :):) Amúgy most ahogy így próbálgatom vezetéknevekkel kimondani; nekem picit rövidnek tűnik; én azért még raknék mellé valami második keresztnevet; de önmagában , röviden is jó lehet amúgy így egy név, de lehet, hogy mégtöbb dallam lehetne benne a névben; ha nem érne olyan hamar véget. :):)
Evelin, Donatella, Cintia, Médea, Klaudia, Georgina, Réka, Gordána, Tünde, Eszter, Veronika, Vilhelmina, Léna, Bianka, Glória, Fatima, Loréna, Kiara
20/22 anonim válasza:
Az egyik kedvenc nevem, de nem tudom elvonatkoztatni a csodaországtól. Bár ez talán még nem olyan nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!