Melyik a kedvenc D betűs férfi neved, és miért?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a D betűs nevek, mert ez a betű harmonizál legjobban a vezetéknévvel. Lány névből akadna is, amit adnánk,azonban fiú névből nem jutunk egyről a kettőre, és kiderült, hogy fiút várunk.
Az is szóba jöhetne, ha nem a kezdőbetű lenne D, hanem hangsúlyos lenne a keresztnévben.
Köszi a segítséget!
2022. nov. 30. 19:28
21/37 anonim válasza:
A Dorián nekem is tetszik, csak megvétózta a férjem.
22/37 anonim válasza:
Dávid, mert a páromat így hívják, de adtam volna gyermekemnek is, ezen kívül nekem a Damján tetszik még.
23/37 anonim válasza:
Nekem is a Domán az egyik kedvenc nevem
24/37 anonim válasza:
Dávid. Egyszerű, letisztult, férfias, mindenki érti, a legtöbb európai országban boldogulni fog vele.
27/37 anonim válasza:
Dorián szerintem nagyon szép fiú név. És a Dominik ☺️
30/37 anonim válasza:
16-os vagyok, eláruljátok légyszi, mi a baj a Dömötörrel? Ugyanolyan hivatalos utónév az is, csak nem ilyen szarásig unott, mint a Dávid, Dániel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!