Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos fiam nem beszél...

14 hónapos fiam nem beszél csak hümmög és mutogat,ha valamit szeretne. Van akinél későn kezdtek beindulni az első szavak? Kezdek aggódni. Lányom ilyenkor màr jóval előrébb járt.

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Semmi gond nincs, a fiuk kesobb kezdenek el beszelni, mint a lanyok.
2022. nov. 30. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
14 hónapos az nem késői.
2022. nov. 30. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem a lányom lesz mindjárt 14 hónapos, de ugyanígy csak hummog és mutogat. Néha csak úgy mondja, hogy nem és ennyi. Én is kíváncsi vagyok mikor kezdi el
2022. nov. 30. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

14 hónapos a lányom, ő sem mond semmit. Csak eeee, öööö meg mutogat. Ez tök normális.

Fiam is 2évesen kezdett el beszélni

2022. nov. 30. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen az én fiam sem beszélt, a lányom meg már sok szót tudott. Kb másfél évesen sem volt a fiamnak 1-2nél több szava, voltunk pedagógiai szakszolgálaton, ott azt mondták, minden rendben van, a fiúk később kezdenek el beszélni általában. Januárban lesz 2 éves, pár hónap alatt rengeteget fejlődött.
2022. nov. 30. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
14 hónaposan tök normális. Jó ha 2 évesen kezd beszélni, mindenki másképp érik meg rá. Enyém nem mutogat mégsem hiszem hogy baja van mert babanyelven be sem áll a szája 😅
2022. nov. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!