Gyógyszertári ecsetelővel mennyi idő alatt múlik el a szájpenész?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy hete, hogy használjuk, és mindig visszajön:S2010. szept. 30. 12:49
1/5 anonim válasza:
PRÓBÁLD MEG ALOE ACTIVÁTORRAL,NAGYON JÓ!
3/5 anonim válasza:
4-5 nap alatt elmúlt neki anno.
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de azt elmondták neked, hogy rendesen bele kell nyúlni a szájába ( én szétvágtam egy pelust több kisebb darabra és ráöntöttem az ecsetelőből) és határozott mozdulatokkal letörölni? Nyilván nem kellemes a babának, de sajnos csak így hatásos.
4/5 anonim válasza:
Ha ecsetelőnek használod nem csoda hogy nem múlik el, ugyanis nem az. Gézlappal határozott mozdulatokkal le kell dörzsölni a penészt, különben nem irtod ki. Minden sarkocskára, zugra figyelj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem ecsetelőnek használom, dörzsölöm, de a kis "pofazacskójánál" két oldalt mindig visszajön. Mondjuk egyre kevesebb, de még akkor is van:S
Akkor kitartóan dörzsölöm tovább, aztán remélem most már hamar elmúlik.
Kipróbálom az aloe activatort is. A kettőt együtt lehet használni?
2010. szept. 30. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!