Sokat csuklik a babánk, mitől lehet ez és mit lehet rá használni, ami minél hamarabb elmúlasztja?
Figyelt kérdés
5 hetes kisfiúról van szó2008. dec. 25. 16:28
1/5 anonim válasza:
Az en fiam eves utan szokott neha, de foleg olyankor, amikor fazik. Meg kell itatni. Van aki citromlet cseppent a szajaba, de en sajnalom, ezert olyankor mellre teszem, es elmulik.
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális, és nem kell vele tenni semmit. Lányom fél éves, de még mindig rendszeresen csuklik.
Általában evés után csuklanak,(néha az első csuklásoknál buknak is ezért) majd abbahagyják.
Ha gondolod, tedd mellre, a ritmikus szopástól elmúlik, de nem szükséges. (főleg evés után..)
3/5 anonim válasza:
Nekem is evés ill. böfi után szokot csuklani,nem teszek semmit hagyom elmulani.
4/5 anonim válasza:
Félórákat csuklott az nyém is, de nem csináltam semmit. Csak téged zavar, őt nem, figyeld csak meg. teljesen természetes, azt jelenti, leért a tejcsi a gyomorba. Most már hat hós, kinőtte.
5/5 anonim válasza:
Haaat, az en fiamat elegge zavarja...sokszor elaludna, de a csuklas ujra es ujra felebreszti, egy ido mulva pedig kiabal, merges. Foleg olyankor csuklik, ha pl. oltoztetem, es megfazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!