Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem szimmetrikus a kúszás,...

Ha nem szimmetrikus a kúszás, érdemes elvinni valahova a gyereket?

Figyelt kérdés
Kisfiam olyan 3 hete kezdett kúszni. De még mindig nem az a szabályos kúszás. Általában bal alkarral támaszt le, azzal húzza magát előre. A másik kezével csak rásegít. Ez így meddig normális? Vagy érdemes megmutatni valakinek?
2022. nov. 29. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is teljesen féloldalas volt, jobb kézzel húzta magát, bal lábbal tolta, többi végtag meg ahogy sikerült. Konduktorhoz mentünk, ő azt mondta elég, ha a mászás szabályos lesz, bár próbáltuk korrigálni a kúszást is, de nem engedte. Mászni nagyon szépen mászott.
2022. nov. 29. 06:24
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
A francia légióba. Ott majd megtanulja a kis szaros.
2022. nov. 29. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is felemás volt a kúszás, de a mászás szép szimmetrikus, úgyhogy nem vittük sehova, és nem tudni, emiatt-e, de önállóan elindulni csak két hónap gyógytornász után sikerült később. Szóval én a mai eszemmel inkább megmutatnám valakinek.
2022. nov. 29. 06:52
 4/4 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk olyan egy hónapnyi kúszás után szép szimmetrikus lett, viszont nagyobbik gyerekkel való tapasztalat után én tornáztattam őt minden nap, semmi extra, lábakat hajlítgattam, kezeit ilyesmi.

Ha aggódsz, persze mutasd meg valakinek, ártani nem árt.

2022. nov. 29. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!