Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos babámat kiropraktőrhö...

4hónapos babámat kiropraktőrhöz kell vinnem. Eredményes?

Figyelt kérdés

Ferdefejtartás és kötött izmok miatt 2hónapja járunk Dévényre minden héten. Látszik a javulás, de kevés. A csigolyánál valami nemjo.Tovább küldtek Dévényről Budapestre , hogy keressem meg Kálbori Zsoltot.

Nem tudom elvigyem e..

Személyes tapasztalatok érdekelnek kiropraktikaval kapcsolatban eredményes volt e a babánál?

Ha igen hány alkalom után?

A folyamatok is érdekelnek.

2022. nov. 28. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Én 7 hónaposan vittem a kislányom Dévényes ajánlására. Az első kezelés után (kétszer voltunk összesen), ahogy hazaértünk elkezdett kúszni.
2022. nov. 29. 05:49
 12/15 A kérdező kommentje:

A nagyobbik lánnyal 2x voltunk devenyesnel. Van tapasztalatom. De ez most mas 8. Alkalommal voltunk,tudom lassu dolyamat, de megis tul lassu. Lattam a feltett kerdeseket itt az oldalon, nem gyoztek meg. Szoval dontottem nem viszem el.

Az orvossal kapcsolatban rosszul fejeztem ki magam, o csak aztmondta, h tornara jarjunk amig megnem gyogyul teljesen a kirop. Szo sem volt csak a devenyesnel.

2022. nov. 29. 09:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Megneztem a magyar es a kulfoldi videokat is. Kisbaba megmozgatasarol viszont nem talaltam , de a felnott resze nem tetszett. Nem teszem ki a gyerekem annak a pehetosegenek, hogy lenyomorodjon..
2022. nov. 29. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
11-es vagyok. Ez egyébként annyi, hogy egy kis kalapácsszerűséggel megüti (nagyon finoman) az adott részeket, szóval itt nem megmozgatásra, masszírozásra vagy valami durvára kell gondolni (a dévény sokkal durvább, mi is jártunk anno). Természetesen a Te döntésed, csak azért írtam, mert szerintem nem arra gondolsz kezelés alatt, amit valójában csinálnak.
2022. nov. 29. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Én ismerek olyan manuálterapeutát, aki foglalkozik babákkal is. Ha hozzáértő csinálja, nagyon eredményes. Ha megbízható szakember ajánlotta neked azt a kiropraktőrt, akkor valószínűleg nem kókler, a gyógytornászok azért eléggé összezárnak, csak a megfelelően képzett embereket szokták ajánlani.

Nem feltétlenül a gyakori válaszadói értenek hozzá jobban, úgy értem, ha valóban megbízható szakemberhez kaptál ajánlást, akkor pont azzal okozol kárt a babának, hogy nem adod meg neki ezt a lehetőséget.

Persze tájékozódj alaposan az illetőről, de ez alap.

2022. nov. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!