Szülés után meddig volt veletek otthon a párotok? Mikor kellett visszamennie dolgozni?
27, ez nem jött be. Tudod, lehet, hogy neked ezt nehéz elfogadni, de nem mindenki ugyanolyan ám. Nem mindenki igényli azt, amit te.
Az én férjem enyhén autista, csak velem és a lányommal érzi magát önmagának, minden más interakció számára nagyon nehéz és fárasztó. Ha havonta egyszer be kell mennie a munkahelyére, akkor előre mérgelődik, hogy minek akarnak a munkatársai találkozni :D
Illetve én is nagggyon magamnak való vagyok. Azért járok el a kislányommal baba-mama klubba, meg játszótérre, hogy ő tudjon barátkozni, játszani, motorozni, stb, nem azért, hogy én tudjak pletykálni. Mert nekem amúgy semmi kedvem ehhez.
Nekem az itthonról szabadulás nem azt jelenti, hogy a férjem elől menekülök, hanem a lányom elől :D De az is csak annyi, hogy elmegyek másfél órát vásárolni.
De ma pl egész délelőtt egyedül voltam itthon, főztem, takarítottam, a férjem meg a lányom a szomszédban volt anyóséknál, délben már nézegettem ki az ablakon, hogy mikor jönnek már vissza. Látod, van, aki igényli a másik társaságát, a
De pont ez a nem egészséges benne, hogy fél napot nem bírsz már ki népkülök.
Nálam az emberi kapcsolatok nem pletykálkodást jelentenek.
Az, hogy a férjed autista pedig egy speciális eset. Én egészséges emberekről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!