Milyen lány név van, ami különleges és nem túl gyakori?
Figyelt kérdés
Olivia, Hanna nevek tetszenek, de mindkettő a top gyakori nevek között szerepel. Olyat keresnék, ami a hangzása, jelentése miatt szép, de mégsem túl giccses.2022. nov. 25. 15:01
2/13 anonim válasza:
Melizand, Androméda, Kleopátra, Lizandra.
Az mta oldalán ott van az összes adható név, nézd át. A szépség relatív
3/13 anonim válasza:
Blanka, Dalma, Flóra hasonlóak, és talán picit ritkábbak, ilyesmire gondolsz?
4/13 Derjaderja válasza:
Adrienn, Ágnes, Barbara, Cecília, Csilla, Diána, Elena, Éva, Fruzsina, Gabriella, Gyöngyi, Helga, Ilma, Írisz, Janina, Kinga, Leila, Mariann, Noémi, Olga, Patrícia, Rebeka, Sarolta, Szandra, Telma, (Urszula), Vilma, Xénia, Zita, Zsuzsanna.
5/13 anonim válasza:
Evita
(Nekem tetszene)
Ami talán amolyan lágyabb hangzásu mint a Hanna Olívia, talán mondjuk Johanna, Lolita pl.
6/13 anonim válasza:
Nájiká :D Esküszöm, nem akartam széttrollkodni a kérdést, de gyorsan átfutottam az MTA gyűjteményét és hirtelen ez a név jött szembe. Igen, adható. :D
7/13 Menőcsajszi72 válasza:
Emese
Zita
Adrienn
Melinda
Emma
Irén (kedvenc)
Hajnalka
Linda
Panka
Vivien
10/13 anonim válasza:
Az èn kislányom neve Kata, sokan megdícsérik és most nem gyakori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!