Normális,ha egy fél éves lány baba a két kezével fogja
a lábát amit szopogat?Ennyire hajléjkony egy ilyen kis
baba?
Figyelt kérdés
Én a nagypapa vagyok és tudom,hogy valami "lefelé ülő pózban volt a pocakban szülés előtt,ami kicsit nem normális,de azt mondják,semmi baj nincs ezzel.Én 100 km-re vagyok a gyerekektől,de a fotókon látom,mintha a lába nem lenne az a szépen "egyenesre" kialakuló,szinte mindig be van görbítve neki.Értem,hogy a pelenka miatt is más a pozíció,de fura nekem ez egy kicsit.Gyógytornász jár ki hozzájuk,azt modják,semmi baj nincs.
De én úgy érzem,hogy ez probléma,vagy túl parázom?
Csókolom, a védőnő a 6 hónapos státuszon megkérdezi, hogy a gyermek (mindegy a neme) játszik-e és bekapja-e a lábait, ugyanis ezt ilyenkorra kell megtanulnia/felfedeznie.
100 km-ről nehéz bármit is megállapítani, főleg hogy a ruha alatt hogyan áll a lába. A gyógytornász biztos jobban tudja, mint a bácsi, ne tessék aggódni. Ez amúgy is a szülők felelőssége, nem az öné.
2022. nov. 19. 18:35
2/10 anonim válasza:
Én 8-10 évesen is minden gond nélkül meg tudtam tenni ugyanezt, semmi bajom sem volt akkor sem, meg most sem.
2022. nov. 19. 18:45
3/10 anonim válasza:
34 éves vagyok, még mindig elérem a nagylábujjam a számmal, ha akarom. 😁😊
2022. nov. 19. 19:31
4/10 anonim válasza:
Szerintem tök aranyos, hogy így aggódik a nagypapa, igazán jó helyre kerülhetett az unoka. Mégis azt tanácsolom, bízza ezt a szülőkre, akik biztosan gondosak, hiszen szakemberhez viszik, nyilván más miatt, mert ez nem hogy normális, hanem elvárt dolog a kisbabáknál.
2022. nov. 19. 19:46
5/10 anonim válasza:
Az én lányom nem szopogatta, csak fogdozta a lábacskáit, és a védőnő tanácsára szájába kellett tenni, hogy megtapasztalja. 😀 Erről ennyit.
2022. nov. 19. 20:08
6/10 anonim válasza:
A fiam 5-6 hónapos kora körül csinálta. Simán a szájába vette és szopogatta a lábujját. A lány unokatesója szintén, sőtt rá kb nem lehetett zoknit adni mert tiszta nyál lett annyit a szájában volt a láb. És igen, a 6 hónapos védőnői státusz vizsgálaton van ilyen kérdés, hogy játszik e a lábával (megfogja, szájábaveszi). Szóval nem kell aggódni, teljesen normális.
2022. nov. 19. 20:38
7/10 anonim válasza:
Én 30 vagyok és még mindig megy. :)
2022. nov. 19. 21:24
8/10 anonim válasza:
Én 45 éves vagyok, és simán be tudnám kapni a lábujjamat. Persze nem teszem :)
2022. nov. 20. 03:23
9/10 anonim válasza:
Persze. :)
2022. nov. 21. 17:14
10/10 anonim válasza:
Fiam is ezt csinalja,7 honapos...olyankor olyan mint egy kis összegömbölyödött süni..
En is ezt csinaltam,meselték,szerintem minden kisbaba csinalja ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!