3/10 anonim válasza:
A kórházban is úgy altatták őket.
5/10 anonim válasza:
Az enyémet nem lehetett mert folyton sírt hason. A barátnőme meg csak úgy aludt.
6/10 anonim válasza:
Első gyerek nem szeretett hason aludni, második csak úgy aludt újszülött kora óta. Ha úgy szeret aludni, miért ne?
7/10 anonim válasza:
A bolcsohalal legnagyobb kockazata, a te dontesed az elete.
8/10 anonim válasza:
Elvileg igen, gyakorlatban a babán múlik. Az utóbbi években a bölcsőhalál megnövekedett kockázata miatt nem javasolják, régebben ezt tanácsolták a pozitív ortopédiai hozadékai miatt, na meg mert sok baba jobban alszik így. A mi babánk sokszor csak hason tudott elaludni, a szelek is kevésbé bántották így, egy ideig forgattam vissza a hátára elalvás után a bölcsőhalál-para miatt, 4 hónaposan megtanult hátról hasra fordulni, ekkor feladtam, azóta hason alszik.
9/10 anonim válasza:
Nézd meg a bölcsőhalál kockázati tényezőket (pl. dohányzó szülő). Ha egyik sem áll fenn, és jobb valamiért, altasd hason. Kockázati tényezők hiányában extrém ritka a bölcsőhalál.
10/10 anonim válasza:
Koraszülött volt a fiam, de még az inkubátorban fekvő babákat is hason altatják. Nyilván attól is függ kiből mennyi cső lóg ki... de alapvetően nekem ezt akkor ott úgy magyarázták, hogy így mélyebben tudnak aludni mert a moro-reflex (remélem jól írom) nem ébreszti fel, ami pedig jótékonyan hat az idegrendszer fejlődésére.
Amúgy az én fiam nem is tudott máshogy aludni csak hason. Próbáltam forgatni én is, de amint a hátára tettem, már ébredt is. 4 éves már de az esetek többségében ma is hason alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!