Egy hetes kisbaba eleget eszik?
1 hetes a babam, napi 8x szopizik kb 15-15 percet a ket mellembol. Van kakis pelus kb 6-7 es pisis is minden eves elott. Nem szoktam
Merni mennyit eszik de most megneztem es 70ml. Ez vajon elegendo?
Csak azert dilemmazom mert a vedono azt mondta keves h csak 15-15 percet van mellen
Nem kell meregetni.
Egy hetes babanak kb. dio nagysagu a gyomra, abba 70 ml boven eleg :)
NE meregesd, NE idegeskedj, a vedono meg mehet vissza a foiskolara. 15 perc alatt kiszivja ami neki kell. Semmirekello , minden szoptatasi tudas nelkuli emberek teszik lehetetlenne MO.n a szoptatast 😡
Lenyeg, hogy legyen eleg pisis pelus. Latod, ha ehes marad, mert akkor ordit eves utan, hogy meg enne.
Szerintem te jól jártál, nekem volt 2,5 óra szoptatásom is.
Nyílván mára mára 10 perc alatt lerendezi a dolgokat. De ez kb. onantól, hogy nézegetni kezdi a környezetét.
Neked nem kell többet szoptatnod, ő jelzi ha valami van.
Növekwdési ugrásoknál pl. lehet egész nap a ciciden lóg, mert akkor szaporítja fel a tejet.
Később hatékonyabb lesz a technikája, így gyorsabban és többet fog enni.
A 15-15 perc honnan jött? Ő engedi el, vagy te választod le?
Ertem koszonom
Hat a 15-15 perc ugy jott h muszaj mindket mellbol ennie mert kulonben szetdurran a kimaradt mellem a kovetkezo evesig es kb 15 perc utan erzem h fellazult teljesen az elso mell, utana atrakom a masikra es azt magatol kb 10-15 perc utan el is emgedi. De van h 20 percet is elvan rajta van h csak 10et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!