Ez babáknál normális?
A barátnőmnek vagy egy kislánya, aki nem rég töltötte be a 13. hónapot. A batátnőm nem rég mesélte, hogy a kislánya elég "ideges" jellem. Pl.: Ha nem kap meg valamit, ütlegel tárgyakat vagy épp saját arcocskáját nyuzza. A barátnőm szerint volt olyan is, hogy bele harapott az anyjába vagy épp saját magába, de persze nem erősen. Én személy szerint nem láttam még ilyen állapotban a kiscsajt. Bár volt olyan alkalom, hogy ökölbe szorította, akis kezeit és a fogait, de sztem ez még elmegy ez hisztinek. A barátnőm egyedül neveli a kislányát és saját magát hibáztassa a kislánya viselkedése miatt, mivel a terhessége nem zajlott le valami egyszerűen. A párja elhagyta egy másik nőért, akkor volt pár hetes a kiscsajjal. Nyugtatom, hogy nem ő a hibás és csak lehet, hogy a baba így szeretné elérni azt, amit épp szeretne.
Szerintetek ez normális? A ti babátok is csinál ilyet? (nekem nincs gyermekem. )
Teljesen normálos a viselkedése a gyereknek. Most jött rá a kislány h ő önálló és bizony saját akarata van. Mivel máshogy nem tudja kifejezni magát, a nem tetszését csak ezekkel és sírással/ordítással.
A terhesség alatti stressz pedig biztos hogy nem mutatkozik meg a babán. Emiatt végképp ne okolja magát. Egyébként nem is magát kéne csak okolnia de ez lényegtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!